Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΠΑΟΚ: Επίσημο το «διαζύγιο» Αλ Χιλάλ και Τζιοβίνκο (Βίντεο)

ΠΑΟΚ: Επίσημο το «διαζύγιο» Αλ Χιλάλ και Τζιοβίνκο (Βίντεο)

Η ΑΛ Χιλάλ ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής το τέλος της συνεργασίας της με τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους πρωταθλητές Σαουδικής Αραβίας.
Η προαναγγελία του «διαζυγίου» μεταξύ του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο και της Αλ Χιλάλ είχε γίνει νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (19/8) όταν και τα media από τη Σαουδική Αραβία είχαν γνωστοποιήσει την ύπαρξη συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές για τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός, που εδώ και σχεδόν ένα μήνα βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, έχει μείνει και επίσημα, πλέον, ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από την Αλ Χιλάλ, με ένα video γεμάτο από τις καλύτερες στιγμές του Τζιοβίνκο με τη φανέλα της ομάδας, στην οποία συνεργάστηκε και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Champions League της Ασίας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δε σημαίνει απολύτως τίποτα σ’ ότι αφορά το δεδομένο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ιταλό ποδοσφαιριστή. Θα φανεί μέσα στα επόμενα 24ωρα το κατά πόσο είναι προχωρημένες οι επαφές του με τους Κυπελλούχους Ελλάδας κι αν όντως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να έρθει στην Τούμπα.

Πηγή:gazzetta.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα