Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΠέλλα: Κατ’ οίκον θα εκτίσει την ποινή του ηλικιωμένος που καταδικάστηκε για...

Πέλλα: Κατ’ οίκον θα εκτίσει την ποινή του ηλικιωμένος που καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση της εγγονής του

Την ποινή της κάθειρξης 5,5 ετών, την οποία καλείται να εκτίσει κατ‘ οίκον, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, σε έναν ηλικιωμένο που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης εγγονής του.

Πρόκειται για περιστατικό που εκτυλίχθηκε τον Αύγουστο του 2017, σε περιοχή της Πέλλας. Εκεί σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 7χρονη τότε παθούσα επισκεπτόταν μαζί με το αδελφάκι της το σπίτι του παππού τους, όπου περνούσαν τα καλοκαίρια τους. Η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε όσα συνέβαιναν στο σπίτι του παππού στη μητέρα της, η οποία έκανε και την καταγγελία. Η 7χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, ο οποίος έκρινε ότι όσα ανέφερε είναι απολύτως ειλικρινή.

Κατά την απολογία του ο ηλικιωμένος, σήμερα άνω των 80 ετών, αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι η καταγγελία είναι ψευδής. Καταφέρθηκε, δε, εναντίον της πρώην νύφης του, την οποία κατηγόρησε ότι τον κατήγγειλε για να εκδικηθεί τον γιο του, με τον οποίο ήταν σε διάσταση, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά «Τα εγγόνια μου τα αγαπώ και δεν θα μπορούσα ποτέ να τούς κάνω κακό». Πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια κάθειρξη αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος υπό όρους ενόψει της δευτεροβάθμιας δίκης.

Πηγή:ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα