Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΝεκρό ζευγάρι μετά από σύγκρουση με νταλίκα (ΦΩΤΟ)

Νεκρό ζευγάρι μετά από σύγκρουση με νταλίκα (ΦΩΤΟ)

Από την

Αμαλιάδα είναι τα δύο άτομα που έχασαν τη ζωή τους σε τροχάιο δυστύχημα στην καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου. Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα οι οποίοι επέβαιναν στο ΙΧ ενώ τραυματίστηκε ο οδηγός της νταλίκας που επίσης κατάγεται από την Αμαλιάδα Ηλείας.

Το δυστύχημα συνέβη το πρωί της Τρίτης στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλέικων. Το ΙΧ επιβατηγό μάρκας ΤΟΥΟΤΑ Corolla που επέβαιναν ο άνδρας ηλικίας 54 ετών και μια γυναίκα 43 ετών, συγκρούστηκε με νταλίκα που μετέφερε σταφίδα.

Η γυναίκα -σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν και ΜΜΕ της Αχαΐας- εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πατρών “Άγιος Ανδρέας” όπου και κατέληξε.

Λίγο αργότερα κατέληξε και ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι. Τραυματίας είναι ο οδηγός της νταλίκας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες και αυτός είναι κάτοικος Αμαλιάδας. Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη λόγω του αποκλεισμού του οδοστρώματος από την νταλίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, νεκρή είναι η γυναίκα, συνοδηγός του ΙΧ, γεννηθείσα το 1979 όπως και ο οδηγός του ΙΧ γεννηθείς το 1968. Και οι δύο τους ήταν κάτοικοι εν ζωή Αμαλιάδας. Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε πρώτη μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας ενώ ο οδηγός νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα