Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΛουτσέσκου : “Χάσαμε έναν τελικό από ένα πέναλτι… εφεύρεση”!

Λουτσέσκου : “Χάσαμε έναν τελικό από ένα πέναλτι… εφεύρεση”!

Φαρμακερή ατάκα του Ράζβαν Λουτσέσκου για την διαιτησία του Ματέου Λαόθ στον τελικό του Κυπέλλου, μιλώντας σε ρουμανικά ΜΜΕ που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου.

Ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ έκανε μια μικρή περίληψη της σεζόν, μόλις προσγειώθηκε από την πτήση του από την Θεσσαλονίκη και χαρακτήρισε ως εφεύρεση το πέναλτι που έδωσε ο Λαόθ στον Παναθηναϊκό το Σάββατο το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου όπου τον περίμεναν τα ρουμανικά ΜΜΕ όπως μεταδίδει το Sfina.gr:

Για το πώς ήταν η σεζόν: «Σκληρή, περίπλοκη, όμορφη, πολύ απαιτητική. Αποκτήσαμε πολύ μεγάλη εμπειρία, αλλά με την ικανοποίηση μιας δύσκολης δουλειάς. Λυπάμαι που δεν κέρδισα αυτόν τον τελικό. Θα ήταν μια συγκλονιστική χρονιά, αλλά οι ήττες είναι μέρος του ποδοσφαίρου και θεωρώ ότι οι πραγματικά δυνατοί είναι αυτοί που χάνουν αγώνες και το ξεπερνούν. Όταν χάνεις πρέπει να έχεις τη δύναμη να ξυπνήσεις την επόμενη μέρα, να σηκώσεις κεφάλι και να προχωρήσεις».

Για το αν έχει παρακολουθήσει φέτος το ρουμανικό πρωτάθλημα: «Δεν παρακολούθησα καθόλου το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Αν με ρωτάς για το ρουμανικό ποδόσφαιρο, δεν έχω να σου πω τίποτα γιατί παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Νομίζω ότι δεν πρόλαβα καν να… χαϊδέψω τη γυναίκα μου, όχι να παρακολουθήσω το πρωτάθλημα της Ρουμανίας! Ήταν μια μοναδική, όμορφη, ιδιαίτερη κατάσταση, αλλά μας πίεσε πάρα πολύ».

Για τον τελικό του Κυπέλλου και την ζωή στην Ελλάδα: «Η ζωή στην Ελλάδα είναι ξεχωριστή, είναι πολύ εύκολο να μετακινηθείς από το ένα κράτος στο άλλο. Είναι αλήθεια για όσους είμαστε στον ΠΑΟΚ είναι μια απογοητευτική στιγμή γιατί ένας τελικός που χάνεται από ένα πέναλτι που… εφευρέθηκε αφήνει κάποια ίχνη, κάποιες απογοητεύσεις, αλλά προχωράμε μπροστά».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα