Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΛευτέρης Πανταζής: Συγκινεί το «αντίο» του στον Σταμάτη Κόκοτα – «Σε ευχαριστώ...

Λευτέρης Πανταζής: Συγκινεί το «αντίο» του στον Σταμάτη Κόκοτα – «Σε ευχαριστώ για τις στιγμές που μου χάρισες»

Συντετριμμένος είναι ο Λευτέρης Πανταζής με το θάνατο του Σταμάτη Κόκοτα. Ο σπουδαίος ερμηνευτής άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/10) σε ηλικία 85 ετών βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό – και όχι μόνο- κόσμο.

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας για την απώλειά του, έκανε λόγο για έναν μεγάλο καλλιτέχνη, που έχει χαρίσει σε όλους υπέροχες στιγμές.

«Μόλις ξύπνησα, έπινα τον καφέ μου και άκουσα τα δυσάρεστα νέα. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης μια φοβερή διαδρομή στο μουσικό στερέωμα. Και τι δεν έχει τραγουδήσει αυτός ο άνθρωπος, και τι υπέροχες στιγμές μας έχει χαρίσει. Ήταν ο άνθρωπος που μόλις ξεκίνησα, τραγουδούσα μόνο Σταμάτη Κόκοτα», είπε αρχικά στην εκπομπή «OPEN Weekend».

Όσον αφορά τα θέματα υγείας που αντιμετώπιζε τελευταία ο Σταμάτης Κόκοτας, ο Λευτέρης Πανταζής σημείωσε: «Δεν ήξερα ότι είναι άρρωστος. Παιδιά, τελευταία έχουν φύγει πολλοί καλλιτέχνες. Φεύγουν άνθρωποι που τους είχαμε σαν πρότυπα με αυτούς μεγαλώσαμε, ένας από αυτούς ήταν και ο Σταμάτης, ο φίλος μου. Έχουμε βρεθεί και μαζί πολλές φορές. Τον ευχαριστώ πολύ για όλες αυτές τις στιγμές που μας χάρισε, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ο Γιώργος Κατσαρός με τη σειρά του στάθηκε στη φωνή του Σταμάτη Κόκοτα: «Ο Σταμάτης υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλια του ελληνικού τραγουδιού, ένας τραγουδιστής που η φωνή του έμεινε ανεξίτηλη στον δίσκο. Συνεργαστήκαμε αρκετές φορές. Τελευταία, χάνουμε καλλιτέχνες φίλους μου. Εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και εκεί που θα πάει να έχει την άνεση να μιλήσει σε άλλους φίλους».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα