Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΗ Ελευθερία Καρναβά του GNTM τα πετά όλα και ανάβει φωτιές

Η Ελευθερία Καρναβά του GNTM τα πετά όλα και ανάβει φωτιές

Ένα όνομα που σε καμία περίπτωση δεν πέρασε απαρατήρητο απο το GNTM, ήταν και αυτό της Ελευθερίας Καρναβά η οποία απο την πρώτη στιγμή που πέρασε την πόρτα για την οντισιον κατάφερε και γέμισε τον χώρο με την αύρα της και την ομορφιά της.

Η ντελικάτη κοπέλα ανήκε στα φαβορί του ριάλιτι, αλλά τελικά δεν κατάφερε να παραμείνει μέχρι τον μεγάλο τελικό. Η Ελευθερία Καρναβά ήταν μία από τις παίκτριες που σίγουρα συζητήθηκαν όσο καμιά μέσα στο ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model.

Υπήρξε το golden pass των κριτών, όμως δεν ήταν μία από αυτές που τελικά κατάφεραν να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου Τοπ Μόντελ της Ελλάδας. Η Ελευθερία είχε γενικά πρωτότυπες ιδέες στις φωτογραφίσεις της.

Πρόκειται για ένα άτομο πολύ χαμηλών τόνων, που σίγουρα έχει πολλά να προσφέρει στο χώρο του μόντελινγκ και αυτό ήδη βλέπουμε ότι το πετυχαίνει σχεδόν αθόρυβα.

Η Ελευθερία Καρναβά η οποία διατηρεί έναν πολύ εντυπωσιακό λογαριασμό στο instagram, ανέβασε μια νέα και σπαρταριστή φωτογραφία, που σίγουρα θα κάνει αίσθηση.

Είναι γνωστό ότι της αρέσουν τα ιδιαίτερα και εκκεντρικά στυλ φωτογραφίας, που την κάνουν να ξεχωρίζει από το συνηθισμένο.

Απολαύστε την εδώ και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα