Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΖέτα Μακρυπούλια: Η ‘ακατάλληλη’ φωτογράφιση και οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό, που...

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ‘ακατάλληλη’ φωτογράφιση και οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό, που δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ!

Η φωτογράφιση-υπερπαραγωγή που δεν δημοσιεύτηκε ποτέ! Η παρουσιάστρια προσπάθησε να εξαφανιστεί, όμως τελικά την έπεισαν να μιλήσει για τον χωρισμό-βόμβα, αλλά ήθελε να γίνει μόνο στη Ναταλία Γερμανού…

Σεπτέμβριος 2005. Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκτά τα δικαιώματα του διάσημου βρετανικού τίτλου ΟΚ! και την ίδια στιγμή ο μεγαλύτερός του αντίπαλος, ο Αντώνης Λυμπέρης ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα το Hello!. Εκείνη την εποχή, κυρίαρχο εβδομαδιαίο περιοδικό στη lifestyle κατηγορία είναι το Downtown που ανήκε επίσης στην ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου.

Με επικεφαλής τότε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου ξεκινάει ο σχεδιασμός του νέου περιοδικού, το οποίο θα «νομιμοποιούσε» ουσιαστικά το παπαράτσι, που μέχρι τότε είχε συνδεθεί με άλλης κατηγορίας έντυπα. Ποιος θα γινόταν όμως το πρώτο εξώφυλλο του περιοδικού. Το Hello! θα έκανε λανσάρισμα δυο εβδομάδες νωρίτερα με εξώφυλλο την Καίτη Γαρμπή, τον Διονύση Σχοινά και τον γιο τους Δημήτρη.

Το περιοδικό ΟΚ!, ήθελε να πιάσει περισσότερο τον παλμό της gossip επικαιρότητας, επιλέγοντας ένα πρόσωπο που συζητιόταν πολύ εκείνη την περίοδο. Και αυτή δεν ήταν άλλη από τη Ζέτα Μακρυπούλια, που συμμετείχε τότε στο «Παρά Πέντε» αλλά βρισκόταν τότε στο επίκεντρο λόγω του χωρισμού της με τον Αντώνη Ρέμο.

Στην πρώτη προσέγγιση η Ζέτα είναι ανένδοτη. Δεν θέλει να μιλήσει με τίποτα. Το θέμα όμως είναι ότι η ανερχόμενη, τότε, ηθοποιός τότε έχει εκπομπή στον Sfera, ιδιοκτησίας Πέτρου Κωστόπουλου. Ο τελευταίος της τηλεφωνεί και εκείνη στο τέλος υποκύπτει. Προκειμένου να αισθανθεί άνετα, τη συνέντευξη συμφωνεί να κάνει η φίλη της, Ναταλία Γερμανού, επίσης στενή συνεργάτιδα του εκδότη, και ένα άτομο που είχε ζήσει από κοντά την πολύχρονη σχέση του Αντώνη και της Ζέτας.

Η φωτογράφιση προγραμματίζεται με την Ολυμπία Κρασαγάκη, την καλύτερη ίσως Ελληνίδα φωτογράφο στο daylight. Στο ΟΚ! τότε οι άνθρωποι έπρεπε να ποζάρουν χαμογελαστοί, σε φυσικούς χώρους και όχι στούντιο, και χωρίς σκουρόχρωμα ρούχα. Να είναι δηλαδή το οπτικό αποτέλεσμα όσο πιο φωτεινό και χαρούμενο γίνεται. Μόλις έρχονται οι λήψεις στο περιοδικό, μένουν όλοι με ανοιχτό το στόμα, αλλά όχι από ικανοποίηση. Η Ζέτα, ένα κορίτσι που δεν ήταν τότε ούτε 30 χρονών, είχε φωτογραφηθεί σαν 45χρονη πρωταγωνίστρια σαπουνόπερας από τη δεκαετία του 80! Υπερβολικό μακιγιάζ, φουσκωμένα μαλλιά, ρούχα… πλουμιστά, και ένα αποτέλεσμα που δεν την κολάκευε καθόλου, ούτε είχε σχέση με την δροσερή εικόνα που θέλαμε να έχει στο εξώφυλλο.

Οι χρόνοι να πιέζουν, το περιοδικό να πρέπει να βγει στα περίπτερα αφού είχε ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η Ζέτα να μας λέει ότι δεν είχε άλλο χρόνο να φωτογραφηθεί, καθώς το πρόγραμμά της εκείνη την εποχή ήταν όντως πολύ βαρύ. Και όχι μόνο αυτό, έπρεπε να συντονιστεί ξανά από την αρχή μια ολόκληρη ομάδα από τους κορυφαίους μακιγιέρ, κομμωτές, στυλίστες, οι οποίοι είχαν επίσης φορτωμένο πρόγραμμα. Μετά από έναν μαραθώνιο τηλεφωνικών επαφών, η Ζέτα καταφέρνει να φωτογραφηθεί ξανά (μάλλον γιατί είχε κατανοήσει την απόγνωσή μας!), το αποτέλεσμα δικαιώνει όλους και προλαβαίνουμε το τυπογραφείο σχεδόν στο… παρά πέντε! Αυτό που ουσιαστικά τυπώνεται ήταν ένας συνδυασμός των δύο φωτογραφήσεων που είχαν γίνει με διαφορά μίας εβδομάδας περίπου.

Η συνέντευξη φυσικά της Ναταλίας, γίνεται viral πριν καν ανακαλυφθεί ο όρος, καθώς είναι η πρώτη φορά που η Ζέτα ανοίγει την καρδιά της για όσα είχαν συμβεί στην προσωπική της ζωή. Το πρώτο τεύχος γίνεται ανάρπαστο. Τον πρώτο χρόνο η διαφημιστική αγορά δεν το έχει υποδεχτεί ζεστά, ο Κωστόπουλος όμως είναι ψύχραιμος. Από το καλοκαίρι του 2006 όμως, το ΟΚ!, επειδή η θεματολογία του ήταν πιο light από το Downtown (που κάποιοι το θεωρούσαν πάντα «Αθηνοκεντρικό»), καταφέρνει να το ξεπεράσει και σε πωλήσεις και σε έσοδα, και γίνεται απαραίτητο αξεσουάρ παραλίας -τον Αύγουστο ειδικά το τιράζ άγγιζε τα 100.000 αντίτυπα.

Πηγή: okmag.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα