Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΕργα τέχνης γνωστών καλλιτεχνών σε τιμή ευκαιρίας στη 85η ΔΕΘ (ΦΩΤΟ)

Εργα τέχνης γνωστών καλλιτεχνών σε τιμή ευκαιρίας στη 85η ΔΕΘ (ΦΩΤΟ)

Οργανισμός της Φθηνής αλλά Πολύτιμης Τέχνης, εν συντομία Cheap Art. Ενας θεσμός που δημιουργήθηκε για να φέρει πιο κοντά το ευρύ κοινό στη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία μέσα από την αγορά αυθεντικών έργων τέχνης, αντί ελαχίστου αντιτίμου. 

Επιμέλεια: Κωστής Ουζούνογλου

Για 7η χρονιά, η CHEAPART υποδέχετε τους φιλότεχνους και το κοινό της πόλης με τα έργα δεκάδων Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών στο δικό της περίπτερο μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Ο θεσμός της CHEAPART στηρίζει την πραγματική επαφή των φιλότεχνων με το έργο τέχνης και τον καλλιτέχνη.

Η Cheapart είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αποκτήσει κάποιος έργα τέχνης σε χαμηλή τιμή, όλα τα έργα ανεξαρτήτου μεγέθους κοστίζουν 80 ευρώ, και ποιος ξέρει μετά από χρόνια θα μπορούσαν να πουληθούν σε κάποια γκαλερί του εξωτερικού, ίσως και εκατομμύρια ευρώ.

Φέτος η έκθεση κινείται γύρω από τον κεντρικό θεματικό άξονα της 85ης ΔΕΘ «Ελλάδα: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον». Στο πλαίσιο αυτό, οι καλλιτέχνες παρουσιάζουν μια ενότητα έργων, τιμώντας τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, την πορεία και τις εξελίξεις της χώρας από το 1821 μέχρι σήμερα.

Τα τελευταία 26 χρόνια, η CHEAPART έχει συνεχή παρουσία στα διεθνή καλλιτεχνικά δίκτυα, παρουσιάζοντας χιλιάδες καλλιτέχνες στο κοινό.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα