Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΕπενδυτής του Dragons' Den χαρακτήρισε την επιχείρησή της «αξιολύπητη» και «γελοία»: Σήμερα...

Επενδυτής του Dragons’ Den χαρακτήρισε την επιχείρησή της «αξιολύπητη» και «γελοία»: Σήμερα βγάζει εκατομμύρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Rachel Watkyn, από το Uckfield, πάτησε για πρώτη φορά το πόδι της στο Dragons’ Den το 2008 για να παρουσιάσει την επιχείρησή της, μια διαδικασία γύρω από την βιώσιμη συσκευασία – The Tiny Box Company.

Εκείνη την εποχή ήταν η μόνη εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο που ασχολούνταν αποκλειστικά με ανακυκλωμένες συσκευασίες, εστιάζοντας κυρίως σε φιλικά προς το περιβάλλον κουτιά δώρων και κοσμημάτων.

Αυτή και ο συνέταιρός της, Robin Banks, κατάφεραν να αποσπάσουν επενδύσεις αξίας 60.000 λιρών από τον Peter Jones και τον Theo Paphitis – αλλά ο επιχειρηματίας Duncan Bannatyne δεν πείστηκε. Κατακεραύνωσε το δείγμα του προϊόντος, χαρακτηρίζοντάς το «γελοίο».

Ο Duncan δήλωσε: «Νομίζω ότι είναι γελοίο το γεγονός ότι έχετε έρθει με αυτό που ονομάζετε επιχείρηση, το οποίο περιγράφετε ως ηθικά και ανακυκλώσιμα υλικά. Και παράγετε ένα κουτί που η οκτάχρονη κόρη μου Emily θα μπορούσε να φτιάξει καλύτερα στο σχολείο».

Περιστρέφοντας το μπορντό και μπλε ριγέ κουτί στα δάχτυλά του, είπε χαριτολογώντας: «Είναι αξιολύπητο, πραγματικά είναι».

Ωστόσο, περισσότερο από μια δεκαετία αργότερα η Tiny Box Company έχει φτάσει σε νέα ύψη, διευρύνοντας τους ορίζοντές της δημιουργώντας πάνω από 1.500 προϊόντα συσκευασίας και αξεσουάρ.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, τώρα προσφέρουν μια σειρά από φιλικές προς το περιβάλλον και ανακυκλωμένες συσκευασίες, από μεγάλα κιβώτια μετακίνησης μέχρι πολύχρωμα κουτιά δώρων αλληλογραφίας, καθώς και αφρώδη ένθετα σκουλαρικιών και πολλά άλλα.

Διαθέτοντας ένα πελατολόγιο σχεδόν 200.000 ατόμων, η εταιρεία εισπράττει πλέον 10 εκατομμύρια λίρες ετησίως.

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα