Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΔυνατό μπουρίνι στη Βέροια «ξήλωσε» δέντρα και κολώνες ρεύματος - Στο σκοτάδι...

Δυνατό μπουρίνι στη Βέροια «ξήλωσε» δέντρα και κολώνες ρεύματος – Στο σκοτάδι έμειναν πολλές περιοχές της πόλης (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -
Την ώρα που σχεδόν όλη η χώρα «έβραζε» με τη θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές το μεσημέρι να ξεπέρασε τους 42 βαθμούς Κελσίου στη Βέροια ένα δυνατό μπουρίνι το βράδυ της Πέμπτης με ισχυρή βροχή και αέρα προκάλεσε αρκετά προβλήματα.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας του καλοκαιρινού μπουρινιού, είναι οι πτώσεις δέντρων σε διάφορα σημεία εντός και εκτός πόλης.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα inveria και veriotis ένα μεγάλο δέντρο στην οδό Ελιάς κοντά στην πλατεία, «ξηλώθηκε» και έπεσε στο οδόστρωμα. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την απομάκρυνση του δέντρου και την απελευθέρωση του δρόμου.

Δέντρο ξεριζώθηκε και στην Γέφυρα Κούσιου καταπλακώνοντας ένα ΙΧ.

PSX_20240613_233623

Εκτός από δέντρα σημειώθηκαν και πτώσεις σε κολώνες της ΔΕΗ με αποτέλεσμα η μισή πόλη από τον Αγ. Αντώνιο έως το Εργοχώρι είναι στα σκοτάδια.

Συνεργεία του Δήμου, της Περιφέρειας και της ΔΕΔΗΗΕ σπεύδουν για να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί, ενώ η Πυροσβεστική δέχεται συνεχώς κλήσεις για απομάκρυνση δέντρων και μεγάλων κλαδιών.
PSX
- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα