Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορία«Για 48 ώρες ήμασταν στο κρεβάτι»: Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απoκαλύπτει τι έκανε...

«Για 48 ώρες ήμασταν στο κρεβάτι»: Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απoκαλύπτει τι έκανε με την Ιλάειρα Ζήση μετά το γάμο

«Μείναμε 48 ώρες στο κρεβάτι μετά τον γάμο, δεν μπορούσαμε να σηκωθούμε, ήταν τόση πολλή η κούραση»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια τελετή υπερπαραγωγή. Λίγες ημέρες αργότερα, οι νεόνυμφοι ξεκίνησαν τον μήνα του μέλιτος στον Μαυρίκιο.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Ιλάειρα Ζήση είπε: «Περίμεναν όλοι να του πατήσω το πόδι κι εγώ γύρισα και τον φίλησα».

«Το γλέντι τελείωσε ξημερώματα. Νομίζω 5 πήγαμε σπίτι. Κοιμάσαι μετά και βλέπεις και όνειρα. Μείναμε 48 ώρες στο κρεβάτι μετά τον γάμο, δεν μπορούσαμε να σηκωθούμε, ήταν τόση πολλή η κούραση. Μιας και ήμασταν στο κρεβάτι κάναμε και άλλα πράγματα, αλλά κυρίως ξεκουραστήκαμε» ανέφερε από την πλευρά του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό. Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία συνοδεία αυτοκινητοπομπής με πυροτεχνήματα και οι δρόμοι της Λεμεσού αποκλείστηκαν για το γεγονός.

Η Ιλάειρα Ζήση έφτασε λίγο αργότερα. Τα όργανα δεν σταμάτησαν να παίζουν μουσική μέχρι το ζευγάρι να μπει στην εκκλησία και να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα