Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΈγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρευνα για απάτη και παραβίαση επαγγελματικής εχεμύθειας από...

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρευνα για απάτη και παραβίαση επαγγελματικής εχεμύθειας από την ψυχολόγο της Καρολάιν διέταξε η Eισαγγελία

Εντολή για διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να ερευνηθεί η τυχόν διάπραξη του αδικήματος της απάτης και της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας, έδωσε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται η ψυχολόγος της άτυχης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

Να σημειωθεί ότι, σήμερα η ίδια κλήθηκε και κατέθεσε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Πιο συγκεκριμένα η Ελένη Μυλωνοπούλου μετέβη, λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί, και κατέθεσε στο τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, που διερευνά αν έχει κάνει αντιποίηση επαγγέλματος. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην εισαγγελία από την αστυνομία.

Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ

«Εγώ δεν παρουσιάστηκα ως ψυχολόγος στην 20χρονη κοπέλα. Έχω το “Κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων” με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η 60χρονη γυναίκα, που φέρεται ότι βοηθούσε ψυχολογικά την κοπέλα που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Πυρκαγιά στον Αρχάγγελο Ρόδου