Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑπόψειςΚασσελάκης: Το trend που ηρθε για να μείνει; Όχι;

Κασσελάκης: Το trend που ηρθε για να μείνει; Όχι;

Έχουμε περάσει ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια και σαν Ελλάδα, αλλά και σαν άνθρωποι. Μέσα σε αυτό το καλοκαίρι είδαμε φοβερά καταστροφικές πυρκαγιές στον Έβρο, πλυμμήρες στη Λαμία και στη γύρω περιοχή και άλλα περιστατικά που δεν μου αρέσει να σας θυμίζω. Σε πολλούς από μας γεννήθηκαν ερωτήματα: “Που θα πάει αυτή η κατάσταση”, “Γιατί σε μένα;”, “Τι άλλο θα ζήσουμε;” και όντως όλα αυτά είναι πολύ εύστοχα και εύλογα.

Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν έρχεται ο Σύριζα και όλα τα αγαπημένα μας κανάλια στη τηλεόραση να μας συστήσουν τον σωτήρα… Στέφανος Κασσελάκης, μόνο μεσσία δεν τον έχουν προσφωνήσει, ακόμα! Δεν μπορώ να χωνέψω πως εν έτη 2023 υπάρχει κόσμος που πιστεύει όλη αυτή την σαπίλα.

Ξυπνάς το πρωί θέλεις να βάλεις να ακούσεις λίγο ειδήσεις και ακούς ο κ Κασσελάκης βγήκε βόλτα με ένα t-shirt, ο κ Κασσελάκης με τον σύντροφο του τρώνε παγωτό, ο κ Κασσελάκης βγήκε για τρέξιμο. Δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε και τους δίνουμε τόση αξία; Βρέθηκα τον Αύγουστο στην Πάργα και σε τοπικό κανάλι έπαιζε διαφημιστικό σποτ του Κασσελάκη. Δεν κουραστήκε ο ίδιος να κυνηγάει τις κάμερες;

Μην με παρεξηγείται δεν έχω κάτι μαζί του απλά θεωρώ πως έχουμε πολλά πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθούμε. Δεν άκουσα τον κ Κασσελάκη να προσφέρει κάποια βοήθεια στους πληγέντες, μόνο υποσχέσεις τους τάισε και μετά στις εκλογές αυτοδιοίκησης ζητούσε από τον κόσμο να στηρίξουν υποψήφιους της παράταξής του.

Εγώ προσωπικά δηλώνω πως δεν με μαγέψε αυτός ο “τύπος” ηγέτη και δεν πρόκειται να τον πιστέψω με αυτή την στάση που κρατάει, προσπαθώντας να είναι συνέχεια στο προσκήνιο… Με κερασάκι στη τούρτα “Σήμερα ο γάμος του Κασσελάκη στη Νέα Υόρκη”. Αφήστε τον ήσυχο, να ζήσει να ευτιχήσει! Φτάνει πλέον με την Trash TV, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα