Παρά θίν΄ αλός 2018 - Το πρόγραμμα

Παρά θίν΄ αλός 2018 - Το πρόγραμμα

Τα 28 χρόνια του γιορτάζει φέτος το Παρά θίν΄ αλός, ο σημαντικότερος πολιτιστικός θεσμός της Καλαμαριάς με υπέρ τοπικό ενδιαφέρον.

 

Όπως κάθε χρόνο στο τέλος του καλοκαιριού, επιλέξαμε για εσάς ένα μουσικό πανόραμα με ποιότητα, ρυθμό και σημαντικές καλλιτεχνικές παρουσίες.

Θεοδόσης  Μπακογλίδης  - Δήμαρχος Καλαμαριάς : Σας υποσχόμαστε βραδιές έντονες, βραδιές με συγκίνηση, νοσταλγία, βραδιές που θα μας ταξιδέψουν μακριά από τις δυσάρεστες συγκυρίες της οικονομικής και κοινωνικής δυσπραγίας της εποχής μας.

Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης, το μέγεθος των πόλεων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει μια χώρα. Η παιδεία και ο πολιτισμός, είναι τα στοιχεία εκείνα που συμβάλλουν στη διαμόρφωση του ήθους και της προσωπικότητας των πολιτών και ενεργοποιούν την εξωστρέφεια.

Για το λόγο αυτό, στηρίζουμε τον πολιτισμό με την ποιότητα των δράσεών μας και το κοινωνικό σήμα που εκπέμπουν οι δράσεις αυτές. Η αγάπη με την οποία ο κόσμος αγκαλιάζει τις εκδηλώσεις, μας κάνει να διατηρούμε το όραμά μας ζωντανό και μας καθιστά πιστούς στο ετήσιο ραντεβού με όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, καθώς είμαστε μια πόλη εκτός των τειχών μας.

Δείτε το πρόγραμμα από εδώ