Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: Σχολιαστής - seleo.gr

Στον «αέρα» στελέχη της διοίκησης Ζέρβα για τις επιλογές στην ΤV100 Κατηγορία Απόψεις

Στον «αέρα» στελέχη της διοίκησης Ζέρβα για τις επιλογές στην ΤV100

Σε περιπέτειες ενδέχεται να μπλέξουν τα μέλη του νέου Δ.Σ. της ΔΕΠΘΕ με την παράταση της παραμονής του Τ. Στάγκου στην ΤV100, για όσο διάστημα αποφασίζουν και υπογράφουν τις εισηγήσεις του, εφόσον όλοι γνωρίζουν ότι ως διευθυντής κατέχει μη σύννομα τη θέση αυτή.

Η έκπληξη του Διαμαντόπουλου για την ΤV100 Κατηγορία ΜΜΕ

Η έκπληξη του Διαμαντόπουλου για την ΤV100

Ο προβληματισμός ότι η TV100 συναγωνίζεται σε προσωπικό την ΕΤ-3 διατυπώθηκε σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στο Ράδιο Θεσσαλονίκη από τους ακροατές του Στέφανου Διαμαντόπουλου

Ο Ζέρβας «τα έψαλλε» σε οπερατέρ της TV100, για παραγοντιλίκι Κατηγορία Θεσσαλονίκη

Ο Ζέρβας «τα έψαλλε» σε οπερατέρ της TV100, για παραγοντιλίκι

 Τη φόρα και το βήχα σε οπερατέρ του Δημοτικού καναλιού έκοψε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας δείχνοντας με τον τρόπο του ότι δεν ανέχεται μεροληπτικές συμπεριφορές και παραγοντιλίκια από εργαζόμενους που βρίσκονται υπό την εποπτεία του.

Στάνγκος, Βενιέρης, Σάπικα διεκδικούν τη γενική διεύθυνση της ΕΤ-3 Κατηγορία ΜΜΕ

Στάνγκος, Βενιέρης, Σάπικα διεκδικούν τη γενική διεύθυνση της ΕΤ-3

Απερχόμενο διευθυντικό στέλεχος της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης επικοινωνεί με παραγωγό της ΕΤ-3, για να του υπενθυμίσει: «Έρχομαι, είμαστε σε καλό δρόμο». Η επικοινωνία είχε ως αφετηρία την τηλεφωνική συνομιλία του Κωνσταντίνου Ζούλα με τον Τριαντάφυλλο Στάνγκο, με την επισήμανση, ότι μετά την ανάληψη της Προεδρίας του στην ΕΡΤ ΑΕ, δεν θα είχε αντίρρηση να τον συμπεριλάβει στο δικό του τιμ με έδρα το τρίτο κανάλι.

Τα δυο κορίτσια της ΕΤ-3 και η γλάστρα! Κατηγορία ΜΜΕ

Τα δυο κορίτσια της ΕΤ-3 και η γλάστρα!

Καλή η προσπάθεια της πρωινής εκπομπής «Κάθε μέρα Ελλάδα» στην ΕΤ-3 αλλά είναι εμφανής η έλλειψη ισορροπίας στο χρόνο ομιλίας μεταξύ των δύο παρουσιαστριών.

Ποιοι ''παίζουν'' για να αναλάβουν την διεύθυνση της ΕΡΤ3 Κατηγορία Θεσσαλονίκη

Ποιοι ''παίζουν'' για να αναλάβουν την διεύθυνση της ΕΡΤ3

Ο νέος Πρόεδρος της ΕΡΤ ΑΕ Κωνσταντίνος Ζούλας επεξεργάζεται πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του, τη νέα δομή λειτουργίας της ΕΡΤ και λαμβάνει υπ όψη του πολλές παραμέτρους, στην επιλογή προσώπων που θα τοποθετηθούν σε επιτελικές θέσεις, ώστε να μην έρθει σε ρήξη με κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.