Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: Σχολιαστής - seleo.gr

Ο Ζέρβας «τα έψαλλε» σε οπερατέρ της TV100, για παραγοντιλίκι Κατηγορία Θεσσαλονίκη

Ο Ζέρβας «τα έψαλλε» σε οπερατέρ της TV100, για παραγοντιλίκι

 Τη φόρα και το βήχα σε οπερατέρ του Δημοτικού καναλιού έκοψε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας δείχνοντας με τον τρόπο του ότι δεν ανέχεται μεροληπτικές συμπεριφορές και παραγοντιλίκια από εργαζόμενους που βρίσκονται υπό την εποπτεία του.

Στάνγκος, Βενιέρης, Σάπικα διεκδικούν τη γενική διεύθυνση της ΕΤ-3 Κατηγορία ΜΜΕ

Στάνγκος, Βενιέρης, Σάπικα διεκδικούν τη γενική διεύθυνση της ΕΤ-3

Απερχόμενο διευθυντικό στέλεχος της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης επικοινωνεί με παραγωγό της ΕΤ-3, για να του υπενθυμίσει: «Έρχομαι, είμαστε σε καλό δρόμο». Η επικοινωνία είχε ως αφετηρία την τηλεφωνική συνομιλία του Κωνσταντίνου Ζούλα με τον Τριαντάφυλλο Στάνγκο, με την επισήμανση, ότι μετά την ανάληψη της Προεδρίας του στην ΕΡΤ ΑΕ, δεν θα είχε αντίρρηση να τον συμπεριλάβει στο δικό του τιμ με έδρα το τρίτο κανάλι.

Τα δυο κορίτσια της ΕΤ-3 και η γλάστρα! Κατηγορία ΜΜΕ

Τα δυο κορίτσια της ΕΤ-3 και η γλάστρα!

Καλή η προσπάθεια της πρωινής εκπομπής «Κάθε μέρα Ελλάδα» στην ΕΤ-3 αλλά είναι εμφανής η έλλειψη ισορροπίας στο χρόνο ομιλίας μεταξύ των δύο παρουσιαστριών.

Ποιοι ''παίζουν'' για να αναλάβουν την διεύθυνση της ΕΡΤ3 Κατηγορία Θεσσαλονίκη

Ποιοι ''παίζουν'' για να αναλάβουν την διεύθυνση της ΕΡΤ3

Ο νέος Πρόεδρος της ΕΡΤ ΑΕ Κωνσταντίνος Ζούλας επεξεργάζεται πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του, τη νέα δομή λειτουργίας της ΕΡΤ και λαμβάνει υπ όψη του πολλές παραμέτρους, στην επιλογή προσώπων που θα τοποθετηθούν σε επιτελικές θέσεις, ώστε να μην έρθει σε ρήξη με κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Χωρίς κάμερες και αυτοκίνητα η TV100.Διαλυμένη παραλαμβάνει τη ΔΕΠΘΕ, ο νέος πρόεδρος Κατηγορία Θεσσαλονίκη

Χωρίς κάμερες και αυτοκίνητα η TV100.Διαλυμένη παραλαμβάνει τη ΔΕΠΘΕ, ο νέος πρόεδρος

Τα λάθη της απερχόμενης διοίκησης στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης διεκδικούν ασημένιο μετάλλιο παρόλο που οι αποχωρούντες διατείνονται ότι επιτέλεσαν έργο. Το απίστευτο και κραυγαλέο είναι ότι το δημοτικό κανάλι με ετήσια χρηματοδότηση 3.800.0000 ευρώ έχει ξεμείνει από αυτοκίνητα και κάμερες εδώ και τρία χρόνια και οι ρεπόρτερ πηγαίνουν στα ρεπορτάζ με TAΞI ενώ οι εικονολήπτες με τα δικά τους μηχανήματα.

Ο Ζέρβας ως δήμαρχος, το bullying και το τυχαίο παράδειγμα της TV100 Κατηγορία ΜΜΕ

Ο Ζέρβας ως δήμαρχος, το bullying και το τυχαίο παράδειγμα της TV100

Ο εκφοβισμός στο χώρο εργασίας η εργασιακή ψυχολογική κακομεταχείριση, το εργασιακό bullying η τάση ενός ανθρώπου να χρησιμοποιεί συνεχή επιθετική, η αδικαιολόγητη συμπεριφορά ενάντια σε έναν συνάδελφο, έχει ως σκοπό να αποπροσανατολίσει το στόχο της επίθεσης και να τον υποτάξει ή να ελέγξει τα συναισθήματά του.

Στην ΤV100 έκλεισαν τα μάτια στην αδικία μιας μητέρας με ανήλικο παιδί την ώρα που «βάπτιζαν» μισθολογικά δημοσιογράφους, φίλες και  φίλους Κατηγορία ΜΜΕ

Στην ΤV100 έκλεισαν τα μάτια στην αδικία μιας μητέρας με ανήλικο παιδί την ώρα που «βάπτιζαν» μισθολογικά δημοσιογράφους, φίλες και φίλους

Προβληματισμός επικρατεί στο επιτελείο του νέου δημάρχου αλλά και στους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους για το πως θα αντιμετωπισθούν ριζικά οι διαστάσεις νέων ζητημάτων στην TV100 που έχουν όσμωση ηθικών σκανδάλων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.