Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 - seleo.gr

Ο Μιχ. Τρεμόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τους οικολόγους Κατηγορία Θεσσαλονίκη

Ο Μιχ. Τρεμόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τους οικολόγους

Με στόχο να εκφράσουν «το πράσινο κύμα που αποτυπώνεται στην Ευρώπη», φέρνοντας καλές πρακτικές, γιατί «λεφτά υπάρχουν αλλά σε λάθος… τσέπες», τα μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης «Οικολογία – Αλληλεγγύη» παρουσίασαν 

Ποιοι «κλείνουν» & ποιοι «παίζουν» για υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Θεσσαλονίκης Κατηγορία Θεσσαλονίκη

Ποιοι «κλείνουν» & ποιοι «παίζουν» για υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Θεσσαλονίκης

Οι επαΐοντες περί του δήμου της πρωτεύουσας της Μακεδονίας στοιχηματίζουν ότι ο νυν δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, όχι γιατί κουράστηκε, αλλά,

''Τραμ, Μετρό και Λεωφορεία με μόνιμη πεζοδρόμηση της Λ. Νίκης'' Κατηγορία Θεσσαλονίκη

''Τραμ, Μετρό και Λεωφορεία με μόνιμη πεζοδρόμηση της Λ. Νίκης''

Το όραμά τους  για τη Θεσσαλονίκη μοιράστηκαν οι Σπύρος Βούγιας και Νίκος Νυφούδης

 που έχουν σχηματίσει την κίνηση «Μαζί για τη Θεσσαλονίκη», μιλώντας στο ATLAS Κεντρικής Μακεδονίας. Η εν λόγω κίνηση θα μετασχηματιστεί σε πολιτική αυτοδιοικητική παράταξη, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι ζυμώσεις και θα είναι έτοιμοι οι εμπνευστές του να ανακοινώσουν όνομα συνδυασμού και στελέχη. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται νωρίτερα από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Ο Σπύρος Βούγιας αναφέρθηκε στην πρόταση που επί σειρά δεκαετιών τώρα προκρίνει για τη Θεσσαλονίκη και αφορά το τραμ ως μέσο αστικής συγκοινωνίας. Μίλησε για το μετρό και την εκ των προτέρων επίγνωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε με τις αρχαιότητες, ενώ τόνισε και την ανάγκη επέκτασης και αναβάθμισης του δικτύου ποδηλατοδρόμων.

«Η πιο τολμηρή μου πρόταση που θα άλλαζε την εικόνα της πόλης θα ήταν η μόνιμη πεζοδρόμηση της Λ. Νίκης», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βούγιας. Όπως ανέφερε «Θα έμενε στην ιστορία ο δήμαρχος που θα μπορούσε να το υλοποιήσει».

«Όλοι ρωτούν δικαιολογημένα πού θα πάνε όλα αυτά τα ΙΧ. Θα παίρναμε τα λεωφορεία από τη Μητροπόλεως και θα τα οδηγούσαμε σε μια αντίστροφης κίνησης λωρίδα επί της Τσιμισκή, στη λωρίδα που τώρα παρκάρουν παράνομα τα οχήματα. Με τον τρόπο αυτό θα απαλλάξουμε την οδό και από το παράνομο παρκάρισμα», τόνισε ο ίδιος. Ταυτόχορονα, το ίδιο σχέδιο περιλαμβάνει ποδηλατόδρομο επί της πεζοδρομημένης Λ. Νίκης, καθώς όπως υποστήριξε ο κ. Βούγιας το υπάρχον κομμάτι εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για ατυχήματα πεζών και ποδηλατών.

 

Μέτα τις 26 Οκτωβρίου οι ανακοινώσεις Μπουτάρη για τη δημαρχία Κατηγορία Θεσσαλονίκη

Μέτα τις 26 Οκτωβρίου οι ανακοινώσεις Μπουτάρη για τη δημαρχία

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, συναντήθηκε το πρωί στο δημαρχείο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, στηριζόμενος από το Κίνημα Αλλαγής, Χρήστος Παπαστεργίου.

Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: ''Δεν μπορώ να βαθμολογήσω το έργο Μπουτάρη, μας κρίνουν όλους οι πολίτες'' (ΗΧΗΤΙΚΟ) Κατηγορία Θεσσαλονίκη

Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: ''Δεν μπορώ να βαθμολογήσω το έργο Μπουτάρη, μας κρίνουν όλους οι πολίτες'' (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Ζήτησα μία μικρή προθεσμία σε μια τιμητική πρόταση της ΝΔ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, που πρέπει να έχει όμως δύο βασικά χαρακτηριστικά: ενότητα και αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά. 

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.