Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΞάνθη: Τι αποκαλύπτουν συγγενείς για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 49χρονης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξάνθη: Τι αποκαλύπτουν συγγενείς για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 49χρονης (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγγενής της μητέρας Ανιφέ Κιαζήμ Ογλού 49 χρόνων, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν με μυστηριώδη τρόπο το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Μαΐου από την περιοχή του Κύρνου Ξάνθης, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» για το τι προηγήθηκε της εξαφάνισης αλλά και για το τι πιστεύουν πως της έχει συμβεί.

«Είναι μητέρα τριών παιδιών από διαφορετικούς γάμους. Με τον τελευταίο σύζυγο, έχει ένα γιο μόλις εφτά χρόνων. Δεν εργαζόταν ούτε η ίδια, ούτε ο σύζυγός της, είχαν βοήθεια από τα επιδόματα. Ζούσαν δύσκολα οικονομικά και υπήρχε γκρίνια. Τελευταίος άνθρωπος που την είδε, ήταν η κόρη της που μένει κι εκείνη στην Ξάνθη. Το μεσημέρι κάλεσε ταξί για να την πάει στο ΚΤΕΛ της περιοχής. Από κάμερα ασφαλείας, επιβεβαιώθηκε ότι πήγε μέχρι τον σταθμό λεωφορείων και επιβιβάστηκε σ’ ένα από αυτά. Στις 15:00 θα έφευγε το λεωφορείο για τον Κύρνο και στις 16:00 θα έφτανε στο χωριό, αλλά εκεί χάθηκε. Μία γυναίκα που μένει σε κοντινή γειτονιά, ανέφερε ότι ταξίδεψαν μαζί και κατέβηκαν από το λεωφορείο και πήραν το δρόμο προς το σπίτι. Την είδαν όμως και άλλοι να αποβιβάζεται από το λεωφορείο» τόνισε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και πρόσθεσε:

«Απ’ ότι είπαν όμως ο σύζυγός της και το παιδί, δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι. Όταν ήρθε στην Ξάνθη, είπε ότι την Παρασκευή 12 Μαΐου, τρεις ημέρες πριν εξαφανιστεί, ζαλίστηκε και έπεσε σ’ ένα καφενείο μπροστά στον Κύρνο, αλλά δεν θυμόταν ποιος κάλεσε ταξί και την μετέφερε στο νοσοκομείο. Ρωτήσαμε στο νοσοκομείο και μας είπαν ότι μπήκε στις 12:00 το βράδυ της Παρασκευής και στις 07:00 το πρωί του Σαββάτου πήρε εξιτήριο, αλλά δεν της δώσανε κάποια φαρμακευτική αγωγή. Μετά πήγε σε άλλους συγγενείς στην Παλιά Χρύσα».

Η ίδια κάνει λόγο για άσχημες συμπεριφορές που δεχόταν η άτυχη μητέρα στο σπίτι της.

«Σε μια συγγενή της και σε κάποιους στον οικισμό που πήγαινε βόλτα, είχε αναφέρει ότι είχε κάποια προβλήματα στο γάμο με το σύζυγό της. Ότι ήταν θύμα κακής συμπεριφοράς. Καταλαβαίνετε τώρα… Κάνουμε διάφορες σκέψεις. Μήπως επειδή δεν περνούσε καλά όπως έλεγε η ίδια τελευταία, έχει βρει κάπου καταφύγιο. Αλλά από την άλλη, για να μη μας έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο, σκεφτόμαστε πολλά… Ανησυχούμε μήπως έχει πάθει κάτι κακό».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα