Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΘεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή και εκβιασμό σε βάρος 54χρονου αλλοδαπού

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή και εκβιασμό σε βάρος 54χρονου αλλοδαπού

Δύο άτομα για υπόθεση κλοπής και εκβιασμού σε βάρος 54χρονου αλλοδαπού, καθώς και έναν 43χρονο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα σε βάρος των τριών ανδρών ηλικίας 45, 44 και 43 ετών, οι δύο εξ αυτών αλλοδαποί, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής, εκβίασης, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Ακριβέστερα το βράδυ της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου ο 54χρονος δέχτηκε τηλεφώνημα από τον 45χρονο, όπου του ζητούσε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να του επιστραφούν προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα, που είχαν, μεταξύ άλλων, κλαπεί νωρίτερα από την κατοχή του εντός εμπορικού καταστήματος, στο κέντρο της πόλης.

Στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα, συνελήφθη ο 45χρονος, ενώ, στην συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 44χρονος συνεργός του, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων. Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα κοσμήματα ο 44χρονος τα είχε παραδώσει στον 43χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Πηγή:ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα