Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΘεσσαλονίκη: Δράσεις καθαρισμού στο κέντρο της πόλης από το "Σωματείο Φίλοι του...

Θεσσαλονίκη: Δράσεις καθαρισμού στο κέντρο της πόλης από το “Σωματείο Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου” (ΦΩΤΟ)

Σε καθαρισμό κάδων και φωτιστικών στήλων επί των πεζοδρόμων Ικτίνου και Αγίας Θεοδώρας προχώρησε το Σωματείο Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δράσεις, όπως η αποκατάσταση βανδαλισμένων σημείων της πόλης, οι οποίες καθημερινά επεκτείνεται σε όσο το δυνατόν περισσότερο σημεία του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό και λόγω των λειτουργικών εξόδων για την υλοποίηση τους, μέσω ανακοίνωση του σωματείο καλεί όσους επιθυμούν, να γίνουν μέλη του προκειμένου να ενισχύσουν ενεργά τις δράσεις του, πληρώνοντας το τυπικό ποσό των € 10 για την εγγραφή και ετήσια συνδρομή για το 2024.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα μέλη του σωματείου έχουν προτεραιότητα στις κρατήσεις σε εκδηλώσεις και ξεναγήσεις που αυτό διοργανώνει, καθώς και έκπτωση σε όσες από αυτές υπάρχει συμβολικό τίμημα, ενώ επισημένεται ότι μόνη προϋπόθεση για την εγγραφή αποτελεί το ενδιαφέρον για το ιστορικό κέντρο της πόλης, με τον τόπο κατοικίας ή εργασίας να μην αποτελούν λόγο μη αποδοχής εγγραφής μέλους. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνούν είτε στέλνοντας μήνυμα στο inbox των Akis Lazarou και Cynthia Mortzikian στο facebook, είτε στο mail thessistorikokentro@gmail.com.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα