Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΔιαμαρτυρία αγροτών σε κόμβο Πλατυκάμπου και πλατεία Φαρσάλων

Διαμαρτυρία αγροτών σε κόμβο Πλατυκάμπου και πλατεία Φαρσάλων

Στον κόμβο Πλατυκάμπου και την πλατεία των Φαρσάλων βρέθηκαν εκ νέου οι Θεσσαλοί αγρότες, προκειμένου να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους για το ζήτημα των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ από τις περσινές καταστροφικές πλημμύρες.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ, κ. Ρίζος Μαρούδας: «Οι πληρωμές που δόθηκαν στις 25 Ιουλίου για τον Daniel είναι τραγικές. Δεν καλύπτουν σε κανένα σημείο το μέγεθος της ζημιάς», συμπληρώνοντας  πως υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι του που δεν έχουν πάρει ούτε τις προκαταβολές, ούτε την αποζημίωση, με τον αντιπρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος, κ. Γιώργο Καραΐσκο, να τονίζει ότι το 80% των βαμβακοκαλλιεργητων δεν έχουν πάερει ακόμα τις αποζημιώσεις. Αντίστοιχα από την πλευρά του ο αγρότης, κ. Αχιλλέας Ντάντης, αναφέρθηκε στα αντιπλημμυρικά έργα που ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει και το άγχους που βιώνουν από τις πρώτες βροχές στις αρχές του φθινοπώρου.

Επισημένεται πως το απόγευμα στις 17:15 στο δημαρχείο της Καρδίτσας, αντιπροσωπεία της ΕΟΑΣΝΛ, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστα Τσιάρα.

Πηγή:larissanet.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα