Η HAWKERS κλείνει τη σεζόν και μας αποχαιρετά με μια καμπανιά 3 χ 1

Η HAWKERS κλείνει τη σεζόν και μας αποχαιρετά με μια καμπανιά 3 χ 1

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του· ένα καλοκαίρι πολύ περίεργο, όχι μόνο για τις επιχειρήσεις αλλά και για την καθημερινή μας ζωή. Η πανδημία του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο σήμανε ένα καλοκαίρι εντελώς διαφορετικό για πολλούς, με τον ταξιδιωτικό τομέα να ανήκει σε έναν από τους χειρότερα πληττόμενους κλάδους.

Σχεδόν όλα τα ταξίδια επηρεάστηκαν, και οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να περάσουν τις διακοπές στο σπίτι, αντί να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, κυρίως λόγω των ταξιδιωτικών απαγορεύσεων που επιβλήθηκαν σε πολλές περιοχές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τώρα αναμένεται ότι μόλις επιστρέψει η ομαλότητα, ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων θα φύγει για τα πολυπόθητα ταξίδια τους.

Οι επιχειρήσεις ατενίζουν τώρα το μέλλον και σκέφτονται τα επόμενα βήματά τους. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα θετικά, με τον ιστότοπο https://www.hawkersco.com/?lang=el να προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις για να αποχαιρετήσετε το καλοκαίρι με στιλ. Μπορείτε να μπείτε και να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό προσφοράς CLOSED, με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα ατελείωτα μοντέλα με μια προσφορά 3x1. Μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε, με δωρεάν έξοδα αποστολής ως επιπλέον μπόνους.

Hawkers - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η “Hawkers”, μια ισπανική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που εδρεύει στο Έλτσε του Αλικάντε,  ιδρύθηκε το 2013 από τους Ινάκι Σοριάνο, Αλεχάντρο Μορέν, Πάμπλο Σάντσεζ και Ντέιβιντ Μορένο, οι οποίοι την οδήγησαν να γίνει η διάσημη και ευρέως ακολουθούμενη φίρμα που όλοι ξέρουμε σήμερα.

Προκειμένου να δημιουργήσει διαφορετικά και ειδικά στυλ για τα γυαλιά ηλίου που λανσάρει, η εταιρεία έχει επίσης συνεργαστεί σε πολλές περιπτώσεις με γνωστές μάρκες καθώς και διασημότητες, όπως τον Lewis Hamilton, τη Mercedes-Benz και τους πρόσφατους νικητές του πρωταθλήματος του NBA, τους LA Lakers.

Τα γυαλιά ηλίου είναι διαθέσιμα όχι μόνο στο El Corte Ingles αλλά και στα καταστήματα Soloptical σε όλη την Ισπανία. Σε όλη την Ευρώπη, μπορείτε επίσης να τα προμηθευτείτε από το διαδίκτυο και από πολλά καταστήματα Pull and Bear.

 Η Hawkers κλείνει τώρα την καλοκαιρινή σεζόν με μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε, προσβλέποντας σε ένα λαμπρό 2021. Επομένως, αν σας ενδιαφέρει, δείτε την πλήρη συλλογή γυαλιών ηλίου που είναι τώρα διαθέσιμα στον ιστότοπο και ετοιμαστείτε για το πολυαναμενόμενο καλοκαίρι του επόμενου έτους.

 

Source: https://www.hawkersco.com/