Εσώρουχα Αυτοκινήτου: Τα Σέξυ Εσώρουχα Που «Πατάνε Γκάζι» Στη Λίμπιντο

Εσώρουχα Αυτοκινήτου: Τα Σέξυ Εσώρουχα Που «Πατάνε Γκάζι» Στη Λίμπιντο

Αν δεν έχεις ξανακούσει για τα εσώρουχα αυτοκινήτου, τότε δεν ξέρεις τι χάνεις! Αυτά τα σέξυ εσώρουχα, είναι ο απόλυτος σύμμαχος κάθε γυναίκας στις μέρες, αλλά και στις νύχτες πάθους.

Όπως γνωρίζεις πολύ καλά, οι άντρες είναι κατά κύριο λόγο οπτικά πλάσματα και σε ότι καρφώσουν το βλέμμα τους, πρέπει να το κάνουν δικό τους. Αυτό σημαίνει ότι για να τους κατακτήσεις, πρέπει να δώσεις τα σωστά ερεθίσματα.

Εκεί ακριβώς έρχονται να δώσουν την πιο «καυτή» βοήθεια, τα εσώρουχα αυτοκινήτου. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποια είναι τα πιο sexy εσώρουχα, που πρέπει να τρέξεις να αποκτήσεις, σήμερα κιόλας!

Ολόσωμα καλσόν αυτοκινήτου

Τα ολόσωμα καλσόν, είναι η απόλυτη ανδρική φαντασίωση! Μπορεί να τα έχεις ακουστά και ως καλσόν αυτοκινήτου και νομίζουμε αν τους ρίξεις μια ματιά, θα καταλάβεις ακριβώς τον λόγο που ονομάζονται έτσι.

Ουσιαστικά αποτελούνται από ένα ολόσωμο δίχτυ, το οποίο αγκαλιάζει ολόκληρο το σώμα και είναι ένα από τα πιο σέξυ εσώρουχα που μπορείς να φορέσεις, για να προκαλέσεις όχι μόνο μια, αλλά πολλές εκρήξεις στο ανδρικό μυαλό και να κάνεις τις ερωτικές φαντασιώσεις να εκτοξευτούν.

Τα ολόσωμα καλσόν αυτοκινήτου θα τα βρεις σε μαύρο, λευκό ή κόκκινο της φωτιάς, με ακαταμάχητες λεπτομέρειες από δαντέλα και sexy κοψίματα. Η τελική επιλογή λοιπόν, εξαρτάται από εσένα και τη διάθεσή σου.

Στρίνγκ αυτοκινήτου

Τα στρίνγκ αυτοκινήτου είναι ουσιαστικά το ίδιο ακριβώς πράγμα με τα κλασσικά string εσώρουχα, αλλά έχουν μια «πονηρή» διαφορά. Το πίσω και το μπροστά μέρος τους, σχηματίζουν το κλασσικό ακαταμάχητο τριγωνάκι, αλλά τα συγκεκριμένα εσώρουχα, δεν έχουν ύφασμα στον καβάλο.

Αυτό σημαίνει ότι επιλέγοντας να φορέσεις ένα στρινγκ αυτοκινήτου, είναι σαν να του δίνεις ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως είσαι έτοιμη για όλα και μάλιστα, εδώ και τώρα!

Όσον αφορά στα χρώματα και εδώ οι επιλογές σου είναι πολλές και διαφορετικές. Μαύρα, κόκκινα, κοραλί ή ακόμα και τιρκουάζ είναι μερικά μόνο από τα χρώματα που θα του προκαλέσουν τέτοια αναστάτωση, που δεν θα μπορεί να συνέλθει.

Τι περιμένεις λοιπόν;

 

Επισκέψου τώρα το ηλεκτρονικό κατάστημα του e-string και ανακάλυψε μια τεράστια ποικιλία από σέξυ εσώρουχα, που υπόσχονται τις πιο αξέχαστες στιγμές πάθους!