Χωρισμός ή Επανασύνδεση; Μάθε πώς μπορείς να σώσεις τη σχέση σας

Χωρισμός ή Επανασύνδεση; Μάθε πώς μπορείς να σώσεις τη σχέση σας

Ένας ξαφνικός και αναπάντεχος χωρισμός είναι το χειρότερο πράγμα που καλείται να αντιμετωπίσει ένα ζευγάρι. Ειδικά όταν η επανασύνδεση φαίνεται ανέφικτη στον ορίζοντα, τότε η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη και προκύπτει το ερώτημα: μπορείς να τη σώσεις; Και κυρίως, πόσο αξίζει να προσπαθήσεις για αυτό;

Γιατί χωρίζουν τα ζευγάρια;

Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να προέκυψε ο χωρισμός είναι πολύ και οι συνθήκες και μέθοδοι αντιμετώπισης ποικίλουν ανάλογα με την κάθε περίσταση, το ίδιο και οι πιθανότητες επανασύνδεσης. Μπορεί η αιτία να κρύβεται σε κάποια απιστία ενός από τα 2 μέρη του ζευγαριού, μπορεί να είναι κάτι ανούσιο όπως ένας ανόητος καυγάς ή μικρός τσακωμός που οδήγησε σε ρήξη από πείσμα, ή μπορεί να είναι κάτι πολύ βαθύτερο και πιο σοβαρό, όπως γενική ασυμφωνία χαρακτήρων, επειδή ένας από τους δύο (ή και οι 2) αγνοήσατε τις «κόκκινες σημαίες» στη μεταξύ σας σχέση.

Αν ραγίσει το γυαλί, ξανακολλάει;

Όποια κι αν είναι η περίπτωση, η διαδικασία της επανασύνδεσης απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς και πάνω από όλα ψυχραιμία, ωριμότητα και αποσταστιοποίηση από την αφορμή που επέφερε τον χωρισμό. Δείτε με αντικειμενικότητα την κατάσταση, σκεφτείτε μέσα σας με ειλικρίνεια και χωρίς ίχνος εγωισμού, που θα μπορούσε να βρίσκεται το δικό σας σφάλμα και πόσες πιθανότητες υπάρχουν να επαναληφθεί αυτό το περιστατικό με ίσως μεγαλύτερη ένταση και πολύ πιο καταστροφικά αποτελέσματα την επόμενη φορά.

Αν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ή χρειάζεστε καθοδήγηση για το πώς να χειριστείτε την κατάσταση και κατά πόσο είναι εφικτή η επανασύνδεση, το CoupleGoals περιλαμβάνει μία πλούσια αρθρογραφία με συμβουλές από ειδικούς του χώρου, που μπορούν να σας καθοδηγήσουν ώστε να βρείτε την λύση που αναζητάτε.

Επισκεφθείτε το Couplegoals.gr και βρείτε κιτ επιβίωσης για κάθε δύσκολο χωρισμό, λύσεις για επανασύνδεση σχέσης με τον πρώην, ή αν δεν αξίζει τον κόπο, τρόπους να ξεπεράσετε την κατάσταση όσο πιο εύκολα και ανώδυνα γίνεται. Αναζητήστε τις συμβουλές των ειδικών και αντιμετωπίστε την επόμενη μέρα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.