Πακέτο Ολικής Ανακαίνισης Σπιτιού 100 τ.μ.

Πακέτο Ολικής Ανακαίνισης Σπιτιού 100 τ.μ.

Η ανακαίνιση σπιτιού θα ανανεώσει το χώρο και θα δώσει μια νέα πνοή.

Μάλιστα, πλέον η ανακαίνιση αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή σε σύγκριση με την αγορά ενός νέου ακινήτου. Αν, λοιπόν, θεωρείτε πως η κατοικία σας έχει ανάγκη για μια αλλαγή, έχει έρθει η στιγμή για την ανακαίνιση της.

 

 Προκαταρκτικές Εργασίες

Για την ολική ανακαίνιση σπιτιού Θεσσαλονίκη  100τ.μ. το κόστος περιλαμβάνει τη μελέτη του έργου, αλλά και τις ίδιες τις εργασίες. Μαζί με την οικονομοτεχνική μελέτη, θα λάβετε και τις νέες κατόψεις όλων των χώρων του σπιτιού σας. Για τα δωμάτια με τις πιο δραματικές αλλαγές, όπως είναι η κουζίνα και το μπάνιο, θα λάβετε μαζί και μια τρισδιάστατη (3D) απεικόνιση.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα επιβλέπουν στενά την πορεία όλων των εργασιών, ώστε να σας εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αποξηλώσεις

Οι εργασίες ξεκινούν με την αποξήλωση και την καθαίρεση όλων των υλικών που θα αντικατασταθούν. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιείται:

 • Αποξήλωση των πλακιδίων του μπάνιου και της κουζίνας,
 • Καθαίρεση των παλιών ειδών υγιεινής,
 • Καθαίρεση των παλιών υδραυλικών εγκαταστάσεων και των αποχετεύσεων,
 • Αποξήλωση της παλιάς ηλεκτρολογικής εγκατάστασης,
 • Καθαίρεσης των εντοιχισμένων επίπλων, όπως είναι η εξωτερική πόρτα, οι εσωτερικές πόρτες, τα ντουλάπια της κουζίνας, και οι ντουλάπες από τα υπνοδωμάτια.

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Για την ολική ανακαίνιση σπιτιού 100 τ.μ. το κόστος προβλέπει την αντικατάσταση των παλιών υδραυλικών εγκαταστάσεων. Τόσο στην κουζίνα, όσο και στο μπάνιο, θα τοποθετηθούν νέες εγκαταστάσεις με πίνακα υδροληψίας, με τους απαραίτητους ασφαλειοδιακόπτες. Επίσης, προτιμούνται οι πολυστρωματικές σωληνώσεις που αποτελούν την πιο μοντέρνα τάση στα υδραυλικά.

Ακόμα μια εργασία σχετικά με τα υδραυλικά της κατοικίας σας είναι η αντικατάσταση των αποχετεύσεων. Τέλος, στην κουζίνα τοποθετούνται pvc σωληνώσεις για την καινούργιο απορροφητήρα.

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Το πακέτο ολικής ανακαίνισης σπιτιού 100 τ.μ. συνεχίζει με τον λεπτομερή έλεγχο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Εντοπίζονται οι παλιές ηλεκτρολογικές γραμμές για να ανανεωθούν και να προστεθούν καινούργιες. Ανάλογα με την αλλαγή στο σχέδιο του σπιτιού, ενδεχομένως να απαιτούνται περισσότερες παροχές ρεύματος. Επίσης, η πίνακας ελέγχου του ηλεκτρικού ρεύματος θα αντικατασταθεί με έναν πίνακα της εταιρείας Legrand. Μαζί με τον πίνακα, το πακέτο προβλέπει και την αλλαγή των πριζοδιακοπτών με καινούργιους της εταιρείας Legrand.

Πόρτα Ασφαλείας

Για την ολική ανακαίνιση σπιτιού 100 τ.μ. το κόστος περιλαμβάνει και την κορυφαία πόρτα ασφαλείας της εταιρείας Goldendoor. Οι πόρτες της εταιρείας αυτής είναι οι μόνες που θα βρείτε με πιστοποίηση στην κλάση 4. Η πόρτα ασφαλείας έχει ασφάλεια σε 19 σημεία, και περιλαμβάνει 8 σταθερά έμβολα και 11 κινούμενα. Η κλειδαριά της είναι από την εταιρεία CISA, κορυφαία στις κλειδαριές ασφαλείας. Ακόμα, η πόρτα διαθέτει πανοραμικό ματάκι και περιορισμό ανοίγματος για επιπλέον ασφάλεια. 

Εσωτερικές Πόρτες

Μετά την αποξήλωση των εσωτερικών πορτών, το πακέτο ολικής ανακαίνισης προβλέπει την εγκατάσταση νέων. Οι καινούργιες εσωτερικές πόρτες είναι ελληνικής κατασκευής από laminate για ένα καλαίσθητο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Η τοποθέτηση των πορτών πραγματοποιείται με διπλούς μεντεσέδες, ενώ περιμετρικά εφαρμόζεται και λάστιχο, με στόχο την ηχομόνωση. Κάθε πόρτα διαθέτει κλειδαριά από την εταιρεία AGB και το κάσωμα είναι κατασκευασμένο από πλακάζ. Κατά τη συμφωνία του σχεδίου, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πολλών σχεδίων και χρωμάτων.

Κουφώματα Αλουμινίου

Για την ολική ανακαίνιση σπιτιού 100 τ.μ. το κόστος περιλαμβάνει κουφώματα αλουμινίου που αναβαθμίζουν την ενεργειακή απόδοση της κατοικίας σας. Τοποθετούμε νέα κουφώματα αλουμινίου της Exalco και θα τα λάβετε με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από την κατασκευάστρια εταιρεία.  Tα νέα σας κουφώματα είναι διαθέτουν θερμοδιακοπή, ενώ τα κρύσταλλα είναι ενεργειακά 4 εποχών planistar. Με την προστασία από τα κουφώματα της Exalco θα παρατηρήσετε αμέσως αλλαγή στην ατμόσφαιρα των χώρων σας, που θα οδηγήσει σε εξοικονόμηση καυσίμων.

Δάπεδο

Το πακέτο για την πλήρη ανακαίνιση μιας κατοικίας 100 τ.μ. φροντίζει επίσης και για την αλλαγή των παλιών και φθαρμένων δαπέδων. Μετά την αποξήλωσή τους, θα εγκαταστήσουμε πλωτό προγυαλισμένο ξύλινο πάτωμα 9+1mm, κατηγορίας ac5 class33. Πριν από την έναρξη των εργασιών, θα σας δώσουμε τις εναλλακτικές σας, ώστε να επιλέξετε το σχέδιο και το χρώμα που σας αρέσει.

Πλακάκια

Για την αντικατάσταση των πλακιδίων θα πρέπει να διαλέξετε μέσα από μια τεράστια ποικιλία. Τα πλακίδια θα τοποθετηθούν στο δάπεδο και στους τοίχους του μπάνιου, όπως επίσης και στον τοίχο πάνω από τον νεροχύτη της κουζίνας. Τα κεραμικά πλακάκια τα έχουμε επιλέξει προσεκτικά από διάφορους Ισπανικούς κι Ιταλικούς οίκους, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα. Κατά την επιλογή σας, μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο που προτιμάτε για να έχετε το πιο καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Είδη Υγιεινής

Τα είδη υγιεινής που περιλαμβάνονται στο πακέτο για την ολική ανακαίνιση σπιτιού 100 τ.μ. είναι όλα Ιταλικής προέλευσης. Η εγγυημένη ποιότητά τους σας επιτρέπει να χαίρεστε το μπάνιο σας για πολλά χρόνια μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισής του. Πιο αναλυτικά, το είδη υγιεινής που σας τοποθετούμε είναι τα ακόλουθα:

 • Ακρυλική μπανιέρα της Ideal Standard, με δική σας επιλογή του σχεδίου,
 • Λεκάνη με ειδικό μαλακό κάλυμμα,
 • Σετ μπαταρίες για τον νεροχύτη του μπάνιου και της κουζίνας,
 • Έπιπλο μπάνιο από Ελληνική εταιρεία με νεροχύτη,
 • Νεροχύτης κουζίνας inox,
 • Αξεσουάρ μπάνιου από ορείχαλκο.

Εντοιχισμένα Έπιπλα

Για την ολική ανακαίνιση σπιτιού 100 τ.μ. το κόστος περιλαμβάνει εντοιχισμένα έπιπλα στην καλύτερη ποιότητα. Πιο συγκεκριμένα:

 • Εγκατάσταση ντουλαπιών στην κουζίνα βακελιτικού τύπου, στο σχέδιο και το χρώμα που έχετε επιλέξει,
 • Κατασκευή πάγκου κουζίνας βακελιτικού τύπου,
 • Απορροφητήρας inox συρόμενος,
 • Τοποθέτηση 2 ανοιγόμενων ντουλαπών. Το υλικό της πόρτας τους είναι είτε μελαμινικό, είτε βακελιτικό. Το σχέδιο μέσα είναι δικής σας επιλογής, ώστε να είστε σίγουροι ότι καλύπτει τις ανάγκες σας.

Ελαιοχρωματισμός

Τέλος, το πακέτο πλήρους ανακαίνισης ολοκληρώνεται με τον ελαιοχρωματισμό των τοίχων. Πριν από αυτή την εργασία όμως, ολόκληρη η επιφάνεια των τοίχων τρίβεται, ασταρώνεται, και στη συνέχεια βάφεται με το χρώμα της αρεσκείας σας. Για τον ελαιοχρωματισμό, προτιμούμε τα οικολογικά χρώματα Ελληνικών εταιρειών, όπως είναι αυτά της ΒΙΒΕΧΡΩΜ.

Καθαρισμός

Από την αρχή των εργασιών, φροντίζουμε για την καθαριότητα των χώρων σας. Προμηθευόμαστε κάδους για την αποκομιδή των μπαζών. Παράλληλα, πριν την έναρξη των εργασιών, αμπαλάρουμε τα έπιπλά σας για την αποφυγή ατυχημάτων.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, το συνεργείο καθαρισμού μας απομακρύνει κάθε ίχνος των εργασιών.

Γιατί Εμάς

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στον τομέα των ανακαινίσεων. Η πολυετής μας πείρα, μας επιτρέπει να σας εγγυηθούμε ένα σίγουρο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Είμαστε στο πλάι σας από την αρχή για να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα της ανακαίνισης της κατοικίας σας.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε στο πακέτο για την ολική ανακαίνιση σπιτιού 100 τ.μ. είναι ύψιστης ποιότητας. Θέλουμε να παραλάβετε ένα αποτέλεσμα λειτουργικό και καλαίσθητο, το οποίο θα το χαίρεστε για χρόνια. Με την ολοκλήρωση των έργων θα λάβετε και γραπτή εγγύηση 5 ετών, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την καλύτερη εξυπηρέτησή μας.