Ανακαίνιση εξοχικού σπιτιού στη Χαλκιδική!

Ανακαίνιση εξοχικού σπιτιού στη Χαλκιδική!

Όσοι από εσάς έχετε εξοχική κατοικία και ειδικά κοντά στη θάλασσα, γνωρίζετε ότι η σωστή διατήρησή της απαιτεί ανακαίνιση και επισκευές ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

 

Ακόμη και φέτος που οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες, δε θα πρέπει να αμελήσετε την ανακαίνιση του εξοχικού σας ή τις απαραίτητες επισκευές έστω στους εξωτερικούς χώρους οι οποίες θα προστατεύσουν το σπίτι σας από μεγαλύτερες μελλοντικές φθορές.

Κάποιες από τις εργασίες εξωτερικής ανακαίνισης που δεν πρέπει να παραμελείτε είναι οι εξής: Επισκευή, σοβάντισμα και βάψιμο εξωτερικών τοίχων: Με τα χρόνια οι εξωτερικοί τοίχοι των σπιτιών μας -ειδικά αυτών που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα- φθείρονται δημιουργώντας ρωγμές ή αποκολλήσεις.

Ο σοβατισμένος τοίχος προστατεύει το σπίτι μας από τις καιρικές συνθήκες ενώ εσωτερικά δημιουργεί ένα μικροκλίμα, διατηρώντας μία σχετική σταθερότητα στη θερμοκρασία του σπιτιού.

Με το βάψιμο το ακίνητο σας εκτός από αισθητική, αποκτά υψηλή προστασία από ηλιοφάνεια και υγρασία αλλά και αντοχή στο χρόνο.

Μόνωση ταράτσας Μία ακόμα εργασία που δεν μπορείτε να αμελήσετε είναι η μόνωση της ταράτσας του εξοχικού σας σπιτιού. Ο συνδυασμός θερμομόνωσης και υγρομόνωσης αποτελεί την καλύτερη επιλογή και αυξάνει τον χρόνο ζωής του ακινήτου αλλά και την ποιότητα ζωής σας.

Προσφέρει μέγιστη ενεργειακή απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας και προστατεύει από υγρασία, μούχλα και άλλες διαβρώσεις που πολλές φορές δεν γίνονται άμεσα αντιληπτές.

Ο κ. Τσιάντης, μηχανικός της εταιρείας ΑΝΑΔΟΜΩ προτείνει πράσινη μόνωση ταράτσας, δηλαδή μόνωση με φυτά, που προσφέρει πολλά θετικά οφέλη στους κατοίκους και στο περιβάλλον Πέργκολες και κεραμοσκεπές

Η προσθήκη μιας πέργκολας ή μίας κεραμοσκεπής στην εξοχική σας κατοικία είναι απαραίτητη για την δημιουργία του κατάλληλου κλίματος αλλά και την αισθητική αναβάθμιση του σπιτιού σας.

Προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία, βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας και διαμορφώνουν ιδανικές συνθήκες από άποψη θερμοκρασίας, φωτισμού και εξαερισμού.
Δεν χρειάζονται καμία συντήρηση, αντέχουν και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες, προστατεύουν από το δυνατό αέρα και τις έντονες βροχοπτώσεις δημιουργώντας έναν απόλυτα στεγανό και λειτουργικό υπαίθριο χώρο.
Η επιλογή της κατάλληλης τεχνικής εταιρείας είναι σημαντική για την εξωτερική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Είναι βασικό να βρείτε τους συνεργάτες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας με δικά τους συνεργεία και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ώστε να εξασφαλίσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με συνέπεια στο χρόνο και με το κόστος που επιθυμείτε.
Επιλέξτε τους ειδικούς ! www.anadomo-anakainisi.gr