Ακόμη μια συνεργασία WURTH - ΑΝΑΔΟΜΩ

Ακόμη μια συνεργασία WURTH - ΑΝΑΔΟΜΩ

H WURTH HELLAS S.A. είναι μία από τις 400 εταιρείες του ομίλου Adolf Wurth GmbH & Co. KG η οποία δραστηριοποιείται σε 80 χώρες του κόσμου.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το 1981, διαθέτοντας στους πελάτες μια υπεράριθμη γκάμα με πάνω από 125.000 προϊόντα. Με στόχο να είναι πιο κοντά στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα και να ανταποκρίνεται ολοκληρωμένα στις ανάγκες τους για πιστοποιημένα υλικά συναρμολόγησης και στερέωσης όπως και εξοπλισμό προστασίας στην εργασία, επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο καταστημάτων της.

Στην καρδιά του βιοτεχνικού και βιομηχανικού κλάδου, στην περιοχή της ΒΙ.ΠΕ Σίνδου, άνοιξε τις πόρτες του το νέο κατάστημα της WURTH HELLAS. Νέα καινοτόμα προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, φιλοξενούνται σε μία επιφάνεια 400 τμ μετατρέποντας το νέο κατάστημα σε εκθεσιακό χώρο.

Η κορυφαία τεχνική εταιρεία ΑΝΑΔΟΜΩ ανέλαβε να υλοποιήσει ολοκληρωτικά το κατάστημα αυτό, εξασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία όλων των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν, την ταχύτητα ολοκλήρωσης των εργασιών και την αρτιότητα του αποτελέσματος.

Η εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία όλων αυτών των ετών συνεχίζεται…