Μασούτης: Μοιράζει το 30% των κερδών του ως «ευχαριστώ» στους υπαλλήλους του

Μασούτης: Μοιράζει το 30% των κερδών του ως «ευχαριστώ» στους υπαλλήλους του

Η συγκεκριμένη εταιρεία πήρε την απόφαση να δώσει το 30% των κερδών του 2020 στους εργαζομένους της ως επιβράβευση για το βάρος που σηκώνουν το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της πανδημίας που προκαλεί ο κορονοϊός.

 «Η δύναμή μας, είναι οι άνθρωποί μας» λέει στην επιστολή του προς τους εργαζόμενους της εταιτίας ο Γιάννης Μασούτης. Και αυτό ακριβώς το αποδεικνύει περίτρανα επιβραβεύοντας τους εργαζομένους με το 30% των ετήσιων καθαρών κερδών της εταιρείας, το οποίο θα δοθεί τον Δεκέμβριο ως επιπρόσθετη παροχή. Με μια απόφαση που θα συζητηθεί πολύ, ο διευθύνων σύμβουλος της “Μασούτης”, σε μια ύψιστη πράξη αναγνώρισης, τιμά έμπρακτα τη μάχη που καθημερινά δίνουν οι άνθρωποί του σε 333 καταστήματα σε όλη τη χώρα.

«Σε όλους εσάς τους ανθρώπους μας, που είστε καθημερινά στις “επάλξεις”, πράττετε το καθήκον σας με σθένος και υπομονή διατηρώντας τα καταστήματά μας ανοικτά και γεμάτα, καλύπτοντας με ασφάλεια τις αυξημένες ανάγκες των πελατών μας, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης έντασης. Είναι ένας αγώνας αντοχής, ένας πρωτοφανής ‘μαραθώνιος’ στον οποίο πρέπει όλοι να συμμετέχουμε και να τερματίσουμε μαζί, νικητές». Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της αγοράς, το 30% της κερδοφορίας προηγούμενων ετών αντιστοιχεί σε περίπου €3 εκατ., τότε μπορεί να αντιληφθεί καλύτερα το μέγεθος της κίνησης.