Τα μυστικά για να μειώσεις το κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου σου

Τα μυστικά για να μειώσεις το κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου σου

Αυτό που θέλει κάθε οδηγός είναι μία ασφάλεια αυτοκινήτου που είναι οικονομική και προσφέρει πολλές καλύψεις.

Πριν κάποια χρόνια ήταν ουτοπικό ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο να συνδυάζει οικονομία και πολλές παροχές, όμως

σήμερα μπορεί να το πετύχει ο καθένας από το σπίτι του εύκολα και γρήγορα αρκεί να ξέρει τον τρόπο.

Δες λοιπόν όλα τα κόλπα για να μειώσεις το κόστος μίας ασφάλειας αυτοκινήτου

Dream Big

Αυτό σημαίνει να βλέπεις στο μέλλον. Μία ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου είναι πολύ πιο οικονομική από 2 εξάμηνες ή 4 τρίμηνες. Εάν θες πραγματική οικονομία κάνε την σωστή κίνηση και επίλεξε ένα ετήσιο συμβόλαιο.

Κάνε έρευνα αγοράς

Μείωσε το κόστος κάθε ασφάλειας αυτοκινήτου μέσα σε ένα απόγευμα. Απλά κάνε έρευνα αγοράς και σύγκρινε τα διάφορα πακέτα. Θα δεις πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές από εταιρεία σε εταιρεία στις τιμές και στις παροχές. Μήπως τελικά αυτή που είχες τόσα χρόνια ήταν πολύ ακριβή και σου προσέφερε πολύ λίγες καλύψεις;

Φτιάξε τη μόνος!

Μπορείς να επιλέξεις ένα απλό πακέτο ασφάλειας αυτοκινήτου το οποίο να μην έχει καν οδική βοήθεια. Όταν όμως μείνεις και την χρειαστείς θα πρέπει να την πληρώσεις πολύ ακριβά. Αυτό λοιπόν σημαίνει πως εξετάζοντας τα διάφορα σενάρια, όπως το να μένεις κάπου, μπορείς να διαμορφώσεις μόνος το συμβόλαιο σου και να εξοικονομήσεις πολλά χρήματα μελλοντικά μέσω των έξυπνων και αποτελεσματικών καλύψεων που θα έχεις προσθέσει

Κυνήγα τις ευκαιρίες

Κατά περιόδους οι εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις στιςασφάλειες αυτοκινήτων. Εάν βρεις μία τέτοια ευκαιρία μπορείς να την αγοράσεις χωρίς να έχεις δύο συμβόλαια που τρέχουν ταυτόχρονα. Ο λόγος είναι πως εσύ έχεις τον απόλυτο έλεγχο για το πότε θα ξεκινήσει να ισχύει ένα συμβόλαιο. Έτσι μπορεί να πάρεις ακόμα και σε 40-50% έκπτωση μία ασφάλεια αυτοκινήτου και να την ενεργοποιήσεις όταν λήγει αυτή που έχεις ήδη.

Ίσως έχεις εκπτώσεις

Άνεργοι, στρατιωτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι και πελάτες τραπεζών και εταιρειών κινητής τηλεφωνίας έχουν εκπτώσεις. Ενημερώσου για την πολιτική της κάθε ασφαλιστικής ή τα προγράμματα επιβράβευσης άλλων εταιρειών και δες πόσο μεγάλη είναι η έκπτωση σου. Έτσι γλιτώνεις χρήματα από την ασφάλεια αυτοκινήτου σου, έξυπνα, γρήγορα και εύκολα!

Θες να μάθεις περισσότερα για τις ασφάλειες αυτοκινήτου; Επισκέψου το asfaleiaautokinitou.gr!