5 σημαντικοί λόγοι για να ασφαλίσεις το όχημα σου με μικτή ασφάλεια

5 σημαντικοί λόγοι για να ασφαλίσεις το όχημα σου με μικτή ασφάλεια

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το πιο ολοκληρωμένο συμβόλαιο που μπορείς να αποκτήσεις.

Πρόκειται για έναν τύπο ασφάλειας αυτοκινήτου που δεν σου προσφέρει απλά προστασία από ατυχήματα που έχει ευθύνη κάποιος άλλος, αλλά σε αποζημιώνει ακόμα και στην περίπτωση που εσύ φέρεις την ευθύνη ενός ατυχήματος.

Δες 5 πολύ σημαντικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να κάνεις μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου:

1. Η καλή κατάσταση του οχήματος

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου δεν προσφέρεται σε όλα τα αυτοκίνητα. Είναι το μόνο συμβόλαιο το οποίο έχει όρους και περιορισμούς. Για να κάνεις μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου πρέπει να το αιτηθείς στην ασφαλιστική της επιλογής σου και σε πρώτη φάση το όχημα σου να είναι νεότερο των 10 ετών ή όσο ορίζει η πολιτική της συγκεκριμένης εταιρείας. Στη συνέχεια η εταιρεία θα στείλει εμπειρογνώμονα να ελέγξει την κατάσταση του οχήματος και αν είναι καλή θα σου προσφέρει την μικτή ασφάλεια. Άρα αν έχεις ένα σχετικά νέο αυτοκίνητο και σε καλή κατάσταση, τώρα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία.

2. Γιατί είναι οικονομική

Θα έχεις ακούσει αρκετούς πως η μικτή ασφάλεια είναι ένα ακριβό προϊόν. Πρόκειται για έναν μύθο. Ναι είναι ακριβότερη από μία απλή ασφάλεια αυτοκινήτου, όμως προσφέρει ασύγκριτα πολλά πλεονεκτήματα που κανένα άλλο συμβόλαιο δεν μπορεί να συναγωνιστεί. Άρα είναι μία εξαιρετική επένδυση για κάθε οδηγό.

3. Γιατί τη διαμορφώνεις εσύ

Μία μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου πέρα των καλύψεων «ιδίων ζημιών» που σου προσφέρει, μπορεί να εξατομικευτεί με παραπάνω. Έτσι είναι ένα συμβόλαιο που σχεδιάζεται αποκλειστικά με βάση της ανάγκες και τα θέλω σου και σου προσφέρει αυτό το κάτι παραπάνω, την αποζημίωση των σφαλμάτων σου.

4. Εάν κάνεις ταξίδια

Η μικτή ασφάλεια είναι ιδανική για όσους κάνουν συχνά ταξίδια. Ο λόγος είναι πως παρέχει καλύψεις στην περίπτωση πρόκλησης βλάβης κατά την μεταφορά σε άλλα μέσα όπως τα επιβατικά πλοία ή τα τρένα. Έτσι είσαι πάντα σίγουρος πως οτιδήποτε και να συμβεί στο όχημα σου, εσύ δεν θα χρειαστεί να το πληρώσεις από την τσέπη σου, εάν ξεπερνά το ποσό της απαλλαγής.

5. Γιατί δεν θα έχεις άγχος

Από τη στιγμή που παίρνεις μία μικτή ασφάλεια δεν έχεις λόγο να αγχωθείς ξανά για το αυτοκίνητο σου. Θα ξέρεις πως πάντα έχεις μία μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία που θα είναι δίπλα σου να καλύψει κάθε πιθανή ζημιά που μπορεί να προκληθεί στο όχημα σου, ακόμα και από προσωπικό σφάλμα. Έτσι αποκτάς ξανά την ηρεμία σου.

Για να μάθεις περισσότερα για τις μικτές ασφάλειες αυτοκινήτου επισκέψου το asfaleiaautokinitou.gr.