Επαγγελματικός Εξοπλισμός Για Ζαχαροπλαστείο Αρτοποιείο – Τι να επιλέξεις

Επαγγελματικός Εξοπλισμός Για Ζαχαροπλαστείο Αρτοποιείο – Τι να επιλέξεις

Ξεκινάς καινούργια επιχείρηση;

Θέλεις να μάθεις ποιος είναι ο επαγγελματικός εξοπλισμός ζαχαροπλαστείου και αρτοποιείου;

Βρίσκεσαι στο σωστό σημείο.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να σκεφτεί κάθε καινούργιος επιχειρηματίας. Αυτό συμβαίνει γιατί αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του μπάτζετ  που χρειάζεται να υπολογίσει κανείς στο ξεκίνημά του. Την ίδια στιγμή αποτελεί ουσιαστική επένδυση σε σχέση με την επιτυχία της επιχείρησης, καθώς τυχόν τυχόν ελαττωματικός επαγγελματικός εξοπλισμός είναι πολύ πιθανόν όχι μόνο να πλήξει το κέρδος αλλά και να επιφέρει ζημιές.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός ζαχαροπλαστείου και αρτοποιείου

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός ζαχαροπλαστείου και ο επαγγελματικός εξοπλισμός αρτοποιείου παρουσιάζουν αρκετά κοινά σημεία καθώς οι δύο παραπάνω επιχειρήσεις μοιράζονται πλέον κάποια προϊόντα.

Σε ένα πρώτο πλάνο τόσο ο πρώτος (επαγγελματικός εξοπλισμός ζαχαροπλαστείου) όσο και ο δεύτερος(επαγγελματικός εξοπλισμός αρτοποιείου), μπορούμε να πούμε ότι χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Αυτές δεν είναι άλλες από τον εξοπλισμό παρουσίασης προϊόντων και τον εξοπλισμό παρασκευής προϊόντων.

Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε κυρίως με την πρώτη κατηγορία, δηλαδή τον επαγγελματικό εξοπλισμό παρουσίασης προϊόντων και πιο συγκεκριμένα με τον εξοπλισμό παρουσίασης γλυκών.

Εξοπλισμός παρουσίασης προϊόντων

Ο εξοπλισμός παρουσίασης προϊόντων ενός ζαχαροπλαστείου (και ενός αρτοποιείου που συμπεριλαμβάνει γλυκά), αποτελείτε ουσιαστικά από τρεις διαφορετικές κατηγορίες που φαίνονται αμέσως παρακάτω:

  • Βιτρίνες ζαχαροπλαστείου
  • Βιτρίνες ψυγεία παγωτού
  • Διάφορα άλλα είδη όπως ραφιέρες ή τραπέζια εκθεμάτων

Οι βιτρίνες ζαχαροπλαστείου

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ίσως κομμάτι του επαγγελματικού εξοπλισμού ενός ζαχαροπλαστείου. Αποτελείται ουσιαστικά από τις μεγάλες βιτρίνες στις οποίες τοποθετούνται τα γλυκά και οι οποίες είναι αυτές που τραβάνε το βλέμμα του πελάτη. Οι ψυχόμενες βιτρίνες ζαχαροπλαστείου όπως αυτές προορίζονται για τα γλυκά που χρειάζονται ψύξη, ενώ για ζεστά προϊόντα υπάρχουν αντίστοιχα θερμαινόμενες βιτρίνες.

Hot Product:

Επιτραπέζια Περιστρεφόμενη Βιτρίνα Συντήρησης 72lt Bartscher 700207g Από 1.195,00€, Τώρα: 1.109,00€ +ΦΠΑ

Βιτρίνες ψυγεία παγωτού

Είναι ουσιαστικά αυτό που λέει η λέξη. Βιτρίνες οι οποίες προορίζονται για την τοποθέτηση του παγωτού.  Οι βιτρίνες ψυγεία παγωτού διατίθενται σε διάφορους τύπους και χωρητικότητες έτσι ώστε να είναι σε θέση να καλύψουν πολλές διαφορετικές ανάγκες.

Τιμές Επαγγελματικού εξοπλισμού Ζαχαροπλαστείου και Αρτοποιείου

Η έρευνα αγοράς στον επαγγελματικό εξοπλισμό θα δείξει ότι υπάρχει μια ποικιλία ως προς τις τιμές. Ως προς αυτό το κομμάτι δίνονται οι παρακάτω συμβουλές:

  • Μη ρισκάρετε την ποιότητα του επαγγελματικού εξοπλισμού για την τιμή.
  • Να πάρετε αυτό το οποίο καλύπτει τις ανάγκες σας. Αυτό δεν είναι πάντα αυτό που είναι ακριβότερο.