Η ανακαίνιση μπάνιου είναι προτεραιότητα για κάθε οικία – Ποια είναι τα μεγάλα οφέλη

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι προτεραιότητα για κάθε οικία – Ποια είναι τα μεγάλα οφέλη

Το μπάνιο αποτελεί ένα από τα πιο λειτουργικά μέρη του σπιτιού. Πέρα από την πρακτικότητά του είναι ο χώρος που νιώθουμε ευεξία, γι’ αυτό και θέλουμε να τον διαμορφώσουμε με μοντέρνο και άνετο τρόπο.

Είναι αλήθεια πως η ανακαίνιση μπάνιου ενός σπιτιού δεν γίνεται συχνά, καθώς αποτελεί μια απαιτητική και πολυέξοδη διαδικασία. Σε πολλές περιπτώσεις, όμως, κρίνεται απαραίτητη είτε γιατί το σπίτι είναι πολύ παλιό και το μπάνιο χρειάζεται ανακαίνιση για να εκσυγχρονισθεί, είτε γιατί υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα που αφορούν τις σωληνώσεις και τα είδη υγιεινής.

Ανάλογα τις ανάγκες του υπάρχουν οι επιλογές για μερική αλλά και για ολική ανακαίνιση μπάνιου. Στη μερική ανακαίνιση συνήθως γίνεται αλλαγή στα είδη υγιεινής και τα έπιπλα του μπάνιου. Στην ολική ανακαίνιση μπάνιου ο χώρος αλλάζει εντελώς μορφή με νέα πλακάκια, νέα ντουζιέρα ή μπανιέρα ακόμη και επιδιόρθωση των υδραυλικών, όταν υπάρχει πρόβλημα.

Πριν από την ανακαίνιση μπάνιου, είναι πολύ σημαντικό ανάλογα το μέγεθος του χώρου να υπάρχει η κατάλληλη μελέτη για την καλύτερη δυνατή μορφή και λειτουργικότητά του. Έτσι μπορεί  ένα μπάνιο πραγματικά να μεταμορφωθεί και να εκμεταλλευθεί κάθε τετραγωνικό μέτρο του!

Οι πιο συνηθισμένες εργασίες που εκτελούνται σε μια ανακαίνιση μπάνιου είναι η αποξήλωση των παλιών πλακιδίων, η επισκευή υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, η επιλογή και τοποθέτηση νέων και μοντέρνων πλακιδίων και ειδών υγιεινής, το χτίσιμο ντουζιέρας ή μπανιέρας και το βάψιμο του ταβανιού.

Το κόστος μιας ανακαίνισης μπάνιου μπορεί να προσαρμοστεί στον προϋπολογισμό του ενδιαφερόμενου ιδιοκτήτη, προσφέροντας ένα πλήθος επιλογών για την καλύτερη διαμόρφωση του χώρου. Σε περιπτώσεις ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων δωματίων ή Airbnb προτείνεται αναμφίβολα η ανακαίνιση μπάνιου για να είναι πλήρως ικανοποιημένοι οι πελάτες σας με τις υπηρεσίες που τους παρέχετε. Το σίγουρο είναι πως η ανακαίνιση του μπάνιου αποτελεί μια μακροπρόθεσμη επένδυση για να χαίρεστε εσείς και η οικογένειά σας ένα όμορφο χώρο χαλάρωσης και περιποίησης του σώματος!

Το τεχνικό γραφείο της e-renovation εξειδικεύεται στην ανακαίνιση μπάνιου, προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο μελέτης και υλοποίησης των αλλαγών που χρειάζεται το μπάνιο σας. Μέσα από την μεγάλη πείρα και την άριστη τεχνογνωσία που διαθέτει η ομάδα της e-renovation, κάθε ιδιοκτήτης ακινήτου μπορεί να αποκτήσει ένα μοντέρνο μπάνιο, με σύγχρονη αισθητική, λειτουργικότητα και αντοχή. Η e-renovation διαθέτει, ακόμα, τον δικό της εκθεσιακό χώρο με επώνυμα υλικά, από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε σε εξαιρετικές τιμές και εγκεκριμένη ποιότητα, κορυφαία προϊόντα που θα αναβαθμίσουν το νέο σας μπάνιο! 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.