Επαγγελματικός εξοπλισμός στη Θεσσαλονίκη – Πως να ξεκινήσετε

Επαγγελματικός εξοπλισμός στη Θεσσαλονίκη – Πως να ξεκινήσετε

Η Θεσσαλονίκη διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό από καφετέριες και καταστήματα εστίασης τα οποία αυξάνονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσμα της ολοένα και αυξανόμενης ζήτησης.

Πως όμως μπορεί κάποιος να ξεκινήσει ένα κατάστημα εστίασης στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή; Τι συνεργασίες πρέπει να κάνει για να δημιουργήσει ένα πετυχημένο κατάστημα;

Βρίσκοντας το σωστό συνεργάτη

Οι συνεργασίες στο χώρο της HORECA, είναι ιδιαίτερα σημαντικές καθώς διακυβεύουν το μέλλον της επιχείρησής σας.

Αν για κάποιο λόγο σας «κρεμάσει» ο προμηθευτής σας, δεν θα έχετε εμπορεύματα και α’ ύλες ζαχαροπλαστικής ώστε να δουλέψετε και να μπορέσετε να δημιουργήσετε προϊόντα για τους πελάτες σας.

Σκεφθείτε τι χρήματα και πόσους πελάτες μπορεί να χάσετε, από έναν προμηθευτή που δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ κρίσιμης σημασίας οι επιλογές που θα κάνετε στους προμηθευτές, να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς.

Πριν συνεργαστείτε με έναν προμηθευτή, «εξετάστε» τον όσο μπορείτε – ελέγξτε το ιστορικό του, δείτε τις εγκαταστάσεις του, πόσα χρόνια είναι στο χώρο κ.α. – ρωτήστε επίσης συναδέλφους σας που ίσως να γνωρίζουν μερικά πράγματα παραπάνω για τον συγκεκριμένο προμηθευτή!

Μια συνεργασία με έναν προμηθευτή μπορεί είτε να σας εκτινάξει είτε όμως να σας ρίξει στο καναβάτσο και να σας δυσκολέψει αφόρητα στη διαδικασία της παραγωγής σας.

Ο σωστός συνεργάτης θα σας κατευθύνει από την πρώτη στιγμή, πριν καν ακόμα ξεκινήσετε το κατάστημά σας.

Θα σχεδιάσετε μαζί τους χώρους του καταστήματος και θα σας προτείνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για το κατάστημά σας με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες καθώς και τι προϊόντα θα θέλετε να προσφέρετε στους καταναλωτές.

Επαγγελματικός εξοπλισμός για νέα καταστήματα

Όταν στήνεται ένα κατάστημα από την αρχή, θα πρέπει να δοθεί μεγάλη σημασία στον εξοπλισμό που θα επιλεχθεί.

Αρχικά, θα πρέπει να κατασταλάξετε στα προϊόντα που θα θέλετε να παράγετε και να πουλάτε.

Αν θέλετε να στήσετε ένα καινοτόμο κατάστημα με γλυκά και αλμυρά snacks, όπως είναι τα καινούργια καταστήματα DEZATO, τότε θα πρέπει να συζητήσετε με τον προμηθευτή σας τι μηχανήματα θα χρειαστείτε και τι υποδομές για να φτιάχνετε τα προϊόντα σας.

Αυτό που θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερο βάρος είναι η καινοτομία. Γιατί ένας πελάτης να επιλέξει το δικό σας κατάστημα, όταν λίγα μέτρα πιο κάτω υπάρχουν τα ίδια προϊόντα από άλλα καταστήματα;

Θα πρέπει να διαφοροποιηθείτε και να βρείτε προϊόντα και λύσεις που δεν υπάρχουν στην αγορά.

Λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει ο όμιλος FROZENBAR – EASYHORECA που προσφέρει συνεχείς καινοτομίες στο χώρο της Ho.Re.Ca. και της εστίασης γενικότερα.

Καινοτόμος εξοπλισμός για να κάνετε τη διαφορά

 Όπως γράψαμε και πιο πάνω, η λύση για να εξελιχθείτε και να διαφοροποιηθείτε στο μεγάλο ανταγωνιστικό περιβάλλον του κλάδου της εστίασης, είναι η καινοτομία.

Η EASYHORECA, η νο1 εταιρεία εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα με γραφεία σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα, προσφέρει καινοτόμο εξοπλισμό και όλα τα παγκόσμια trends στο χώρο της Horeca, άμεσα διαθέσιμα!

Τελευταίο trend που εισήγαγε πρώτη η εταιρεία εδώ και μερικούς μήνες, είναι η ομελέτα σε ξυλάκι.

Πρόκειται στην ουσία για το πρώτο 100% υγιεινό take away προϊόν καθώς δεν περιέχει αλεύρι, ζάχαρη, κτλ συστατικά,  όπως τα υπόλοιπα take away προϊόντα που γνωρίζουμε π.χ. σφολιάτες, κρύα σάντουιτς, κρουασάν,κ.α.

Η ομελέτα σε ξυλάκι είναι το κατάλληλο προϊόν τόσο για λύσεις take away (είναι η πρώτη φορά που η ομελέτα μπορεί να σερβιριστεί στο χέρι, καθώς μέχρι πρότινος αυτό γινόταν μόνο σε πιάτο, ως λύση dine in) αλλά και για μια έξυπνη και διαφορετική πρόταση σερβιρίσματος στο πιάτο!

Η καινοτομία όμως δεν σταματάει εδώ. Στην EASYHORECA μπορείτε να βρείτε έξυπνες λύσεις για οτιδήποτε χρειαστείτε πάνω στο κομμάτι της εστίασης – από τον αρχικό σχεδιασμό του καταστήματος μέχρι την τελική επιλογή των μηχανημάτων και τον καθημερινό ανεφοδιασμό με τα κατάλληλα μείγματα.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας θα βρείτε ποιοτικές α’ ύλες όπως μείγμα για βάφλες, κρέπες, pancakes, παγωτό soft ice και μια προϊοντική γκάμα άνω 600 προϊόντων εστίασης όπως παγωτομηχανές soft ice, επαγγελματικές βαφλιέρες και κρεπιέρες αλλά και εξαιρετικές καινοτόμες λύσεις όπως η ομελέτα σε ξυλάκι, τα μηχανήματα Roll ice, κ.α.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την εταιρεία FROZENBAR-EASYHORECA στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Κουντουριώτη 54 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης(τηλ. Επικοινωνίας: 2310.444211 και 2311.112242) και στην Αθήνα στη Μεταμόρφωση, Αρκαδίου 19 (210.2851710, 210.3000628 , 210,3000853).

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.