Περισσότερα από 500 άτομα θα εξυπηρετεί το νέο κατάστημα του ομίλου Sede

Περισσότερα από 500 άτομα θα εξυπηρετεί το νέο κατάστημα του ομίλου Sede

Ένα νέο κομμωτήριο ανοίγει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε ένα χώρο 420 τετραγωνικών μέτρων. Πρόκειται για ένα κατάστημα που αναμένεται να εξυπηρετεί 500 άτομα την ημέρα.

Αύριο, Τρίτη 8 Οκτωβρίου, ανοίγει το νέο και μεγαλύτερο του κατάστημα ο όμιλος Sede στην οδό Αγίας Σοφίας 40. Για ακόμη μια φορά ο όμιλος έχει εξοπλίσει το νέο κατάστημα με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά με καταρτισμένο προσωπικό και στελέχη που έχουν 10ετη πείρα.

Το κατάστημα βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και οι χώροι του είναι άψογα διαμορφωμένοι χώροι με την αισθητική που διέπει όλους τους χώρους του ομίλου Sede.

Ο όμιλος Sede εκκίνησε την πορεία του το 2011. Σύντομα έγινε αισθητό στην αγορά ότι κάτι νέο ξεκινάει στον χώρο της ομορφιάς, που θα άλλαζε τα μέχρι τότε πρότυπα εργασίας. Το 2015 ο όμιλος έχοντας πλέον 3 καταστήματα, βραβεύτηκε από τον sir Στέλιο Χατζηιωάννου ως η πιο καινοτόμα επιχείρηση της Ελλάδος, λαμβάνοντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ως επιβράβευση αλλά κυρίως αυτή η αναγνώριση έδωσε νέα πνοή στα επιχειρηματικά σχέδια των ανθρώπων που απαρτίζουν την διοίκηση του ομίλου. Επίσης, στον όμιλο υπάρχει και ακαδημία κομμωτικής, αισθητικής και ονυχοπλαστικής που προετοιμάζει όλους τους επαγγελματίες πριν εισαχθούν στα καταστήματα του ομίλου για να προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε εσάς.

Το 2016 ο όμιλος υποδέχτηκε το πρώτο κατάστημα υπό μορφή Franchise και την Τρίτη 8/10 υποδέχεται στην μεγάλη οικογένεια του το 5ο και μεγαλύτερο κατάστημα στο οποίο ο πελάτης θα μπορεί να απολαύσει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών κομμωτικής και ονυχοπλαστικής.