Μαρμάρινα κολιέ: η νέα τάση που καθηλώνει

Μαρμάρινα κολιέ: η νέα τάση που καθηλώνει

Και σε ποια γυναίκα δεν αρέσει να ξεχωρίζει με την εμφάνισή της; Πέρα από τα ρούχα και τα παπούτσια, που είναι το βασικό κομμάτι της ένδυσης, τη διαφορά έκαναν και κάνουν πάντα τα κοσμήματα.

Αυτά είναι που συμπληρώνουν και δίνουν την ιδιαίτερη πινελιά στην εξωτερική εμφάνιση. Αναζητώντας, ωστόσο, κάτι πρωτότυπο σε κόσμημα, κάτι που κάνει πραγματικά τη διαφορά με όποιον τρόπο κι αν συνδυαστεί, είναι η νέα πρόταση στον χώρο του κοσμήματος: τα κολιέ από μάρμαρο.

Το εξαίσιο και φινετσάτο αυτό υλικό, που μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει να το θαυμάζουμε κυρίως σε διακοσμητικά αντικείμενα, γίνεται η πρώτη ύλη για τη δημιουργία μαρμάρινων κολιέ που καθηλώνουν κάθε βλέμμα με την κομψότητά τους.

Το μάρμαρο προτιμήθηκε ήδη από την αρχαιότητα για την ομορφιά και την ανθεκτικότητά του, δίνοντας τη δυνατότητα στον καλλιτέχνη να το  λαξεύσει και να του δώσει ό, τι σχήμα επιθυμεί. Ωστόσο, στην τέχνη της κοσμηματοποιίας, το μάρμαρο είναι ένα «δύσκολο» υλικό, που ανθίσταται στην επεξεργασία. Γι’ αυτό τον λόγο, η χρήση του σε κοσμήματα αποτελεί μια πρόκληση για τον κάθε καλλιτέχνη που αναλαμβάνει να δημιουργήσει.

Αυτήν ακριβώς την πρόκληση έχει αναλάβει το Marble Art Galeos στη Σαντορίνη, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή σειρά από χειροποίητα μαρμάρινα κολιέ ιδανικά για το καθημερινό ή και επίσημο ντύσιμο κάθε γυναίκας. Μοντέρνα κολιέ σε minimal γραμμές που κυκλοφορούν σε σχήμα καρδιάς ή ιδιαίτερα ελεύθερα σχέδια, ενωμένα σε αλυσίδες, έτοιμα να κοσμήσουν με διακριτική μεγαλοπρέπεια τον λαιμό μιας γυναίκας. Εξαιρετικά σχέδια κατασκευασμένα σε μοναδικά κομμάτια με εντυπωσιακούς χρωματισμούς και γραμμές που δεν επαναλαμβάνονται.

Το Marble Art Galeos στη Σαντορίνη, ακολουθώντας τη δική τους παράδοση στην επεξεργασία του μαρμάρου, αλλά και την κυκλαδίτικη αύρα του πανέμορφου αυτού νησιού με την ιδιαίτερη φυσική αρχιτεκτονική, αποτελεί ένα σύγχρονο εργαστήρι, στο οποίο δύο αδέρφια, ο Παναγιώτης και ο Χρίστος Γαλαίος διοχετεύουν όλη την έμπνευση και τη δημιουργικότητά τους σε αυτά τα εντυπωσιακά κοσμήματα από μάρμαρο.

Αποκτήστε σήμερα τα μαρμάρινα κολιέ που ταιριάζουν περισσότερο στο δικό σας ύφος και χαρίστε προσωπικό στυλ και διαχρονική ομορφιά στο καθημερινό σας ντύσιμο! Όλα τα κολιέ συνοδεύονται με χειροποίητη μαρμάρινη θήκη πολυτελείας με απαλή εσωτερική επένδυση για να τα αποθηκεύσετε με ασφάλεια όταν εν βρίσκονται στον λαιμό σα

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.