Η επιχειρηματικότητα «αναπνέει» ξανά στη Βόρεια Ελλάδα με τα απορρυπαντικά Egreeno

Η επιχειρηματικότητα «αναπνέει» ξανά στη Βόρεια Ελλάδα με τα απορρυπαντικά Egreeno

Η περιοχή της Μακεδονίας ανέκαθεν αποτελούσε πόλο έλξης και ανάπτυξης για κάθε καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα που στόχευε να κάνει τη διαφορά στο είδος της.  Όχι τυχαία,

αφού το πλούσιο φυσικό τοπίο και το επιχειρηματικό «δαιμόνιο» των ανθρώπων της γίνονται με κάθε αφορμή το τέλειο έδαφος για κάθε νέο προϊόν.

Τα οικολογικά απορρυπαντικά Egreeno είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που ήρθε στην ελληνική αγορά για να προσφέρει όχι μόνο καθαριότητα, αλλά την αφορμή για στροφή σε έναν πιο οικολογικό, πιο υγιεινό και πιο ποιοτικό τρόπο ζωής!   

Γι’ αυτό και ο ιδρυτής της σειράς απορρυπαντικών Egreeno, Χρήστος Γκουλέτσας επιμένει ότι η επιλογή της περιοχής, δηλαδή ένα τοπίο μακριά από τη βαβούρα της πόλης και κοντά στη φύση, είναι η ιδανική βάση για να οργανώσει την επιχειρηματική του ιδέα: αγνά συστατικά, καθαρό νερό για τα καθαριστικά, απασχόληση ανθρώπινου δυναμικού από τα γύρω χωριά, απερίσπαστη έρευνα & μελέτες για να φτάσουμε στο τελικό 100% φυσικό αποτέλεσμα.

Με την ιδιότητα του χημικού μηχανικού, ο Χρήστος γνώριζε καλά από ποιο μέρος έπρεπε να ξεκινήσει. Η επιλογή τον δικαίωσε από την πρώτη στιγμή, αφού η άμεση αγάπη του κόσμου και η ανταπόκριση επιβεβαίωσαν ότι η ανάγκη για περισσότερη ποιότητα στην καθημερινότητα είναι μεγάλη για τον σύγχρονο άνθρωπο. 

Αγνά απορρυπαντικά από φυσικά συστατικά

Τα αγνά απορρυπαντικά Egreeno αποτελούνται από φυσικά συστατικά (μέσος όρος άνω του 93%) της ελληνικής γης χωρίς βλαβερές ουσίες για το δέρμα. Είναι πιστοποιημένα και εργαστηριακά ελεγμένα προϊόντα χωρίς ΚΑΜΙΑ επισήμανση επικινδυνότητας.

Egreeno με άρωμα – Egreeno χωρίς άρωμα

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών του κοινού, διατίθενται απορρυπαντικά egreeno με άρωμα & egreeno χωρίς άρωμα που είναι ιδανικά για νέες μαμάδες με βρέφη ή άτομα με αλλεργίες & ατοπική δερματίτιδα, ενώ παράλληλα είναι ό,τι καλύτερο για κάθε άτομο που σέβεται το περιβάλλον και την υγεία του.

Συνολικά και οι δύο σειρές Egreeno περιλαμβάνουν απορρυπαντικά και μαλακτικά ρούχων, υγρό πιάτων και υγρό καθαρισμού χεριών, πολυκαθαριστικό γενικής χρήσης και καθαριστικό δαπέδου. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε μεμονωμένα ή μέσα από τα εξαιρετικά πακέτα Egreeno σε εξαιρετικές τιμές!

Προσφορά αγάπης με κάθε αγορά Egreeno

Αξίζει να σημειωθεί η σημαντική κίνηση της εταιρίας να χαρίζει το 3% από τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις της σειράς Egreeno στο ελληνικό ορφανοτροφείο Τ.Ο.Μ στην Τανζανία. Μια απόφαση που ο Χρήστος Γκουλέτσας θεώρησε ως την εκπλήρωση ενός προσωπικού στόχου που είχε θέσει από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τους Έλληνες ιδρυτές του ορφανοτροφείου και έμαθε για τη δράση του.
 

Που βρίσκω τα απορρυπαντικά Egreeno

Τα απορρυπαντικά egreeno μπορούν να γίνουν δικά σας με ένα κλικ στο επίσημο site της εταιρίας www.egreeno.gr! Αποτελεί απόφαση των ανθρώπων της εταιρίας να διαθέτουν όλα τα προϊόντα της σειράς egreeno online απευθείας στον καταναλωτή χωρίς μεσάζοντες!

Επικοινωνήστε:
+30 2343 032591
Facebook: @EgreenoGR
Instagram: @egreenoclean
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για περισσότερα: www.egreeno.gr