3Δ Drone Academy  «Το Μέλλον ξεκινά εδώ. Γίνε Πιστοποιημένος Χειριστής ΣμηΕΑ (Drone) »

3Δ Drone Academy «Το Μέλλον ξεκινά εδώ. Γίνε Πιστοποιημένος Χειριστής ΣμηΕΑ (Drone) »

Η 3Δ Drone Academy η πρώτη πιστοποιημένη σχολή εκπαίδευσης Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ) στην Ελλάδα σας προσκαλεί στο 1ο εκπαιδευτικό τμήμα της χρονιάς 21-25 Ιανουαρίου 2019.

Τα θεωρητικά μαθήματα διαρκούν 5 ημέρες, ακολουθούν θεωρητικές εξετάσεις στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.), πρακτική εκπαίδευση και εξέταση.


--Σε ποιους απευθύνεται--
Σε όσους έχουν συμπληρώσει τα 18 έτη, χρησιμοποιούνε το ΣμηΕΑ τους (μέχρι 25kg) επαγγελματικά ή σε απόσταση μεγαλύτερη των 50 μέτρων. 

Οι άδειες των χειριστών ΣμηΕΑ εκδίδονται για τις παρακάτω κατηγορίες και ανάλογα τη μέγιστη μάζα απογείωσης (Maximum Take Off Mass) του ΣμηΕΑ, ως εξής:-------Κατηγορίες Αδειών Χειριστών ΜΤΟΜ ΣμηΕΑ--------
*Μέχρι 1 kg (<1) UAS Pilot A 
*Από 1 kg (=/>1kg) μέχρι 4 kgs (<4) UAS Pilot Β 
*Από 4kgs (=/>4kgs) μέχρι 25 kgs (<25) UAS Pilot C 

---Εκπαιδευτικό Υλικό----
Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν τον εκπαιδευτικό οδηγό της 3Δ "Συστήματα Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών" και έχουν πρόσβαση σε online τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας

---Απομακρυσμένη πρόσβαση---
Συμμετέχοντες με μόνιμη κατοικία σε νομό εκτός θεσσαλονίκης, μπορούν να παρακολουθήσουν τα θεωρητικά μαθήματα απομακρυσμένα παράλληλα, μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης.

---Εκπαιδευτές---
Η εκπαίδευση παρέχεται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές ΣμηEA, εκπαιδευτές επανδρωμένων αεροσκαφών, μηχανικούς επανδρωμένων αεροσκαφών και μετεωρολόγους

--Αίτηση Εγγραφής---
3ddroneacademy
(Συμπληρώνεται και αποστέλλεται τη φόρμα )

Η 3Δ Drone Academy αποτελεί έναν από τους τομείς δραστηριότητας της ελληνικής ιδιωτικής εταιρείας 3Δ Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών Α.Ε., η οποία λειτουργεί από το 1976 στη Θεσσαλονίκη. Η 3Δ Α.Ε. προσφέρει μια ξεχωριστή γκάμα υπηρεσιών που δικαιολογημένα την καθιστά μοναδική στην Ευρώπη και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, που ειδικεύονται στις εφαρμογές τροποποίησης καιρού, σε αγρομετεωρολογικές εφαρμογές, κατασκευή μετεωρολογικών σταθμών και συντήρηση αεροσκαφών. 

3Δ Α.Ε. Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών

Σκιάθου 2, 54646

Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 413545

https://www.3ddroneacademy.com

https://www.facebook.com/3ddroneacademy/

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.