Συλλήψεις ατόμων στον Προμαχώνα που προσπάθησαν να περάσουν παράνομα ποτά και πετρέλαιο

Συλλήψεις ατόμων στον Προμαχώνα που προσπάθησαν να περάσουν παράνομα ποτά και πετρέλαιο

 Συνελήφθησαν χθες  στον Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 5 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
 Ένας 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει 5 δοχεία με συνολικά 35 λίτρα οινοπνευματώδους ποτού, τα οποία είχε εισάγει χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

 Ένας 60χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 11 φιάλες με συνολικά 30,8 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

 Μία 55χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, δοχεία που περιείχαν συνολικά 14 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.


 Ένας 35χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, δοχεία με 40 λίτρα πετρελαίου, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τέλος, συνελήφθη χθες  το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 55χρονος υπήκοος Ιταλίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 3 δοχεία με συνολικά 40 λίτρα πετρελαίου, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το παραπάνω όχημα.

Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, καθώς και τα οχήματα που χρησιμοποίησαν.Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.