Δεν σταματούν οι προσπάθειες εισαγωγής λαθραίων προϊόντων από τον Προμαχώνα Σερρών

Δεν σταματούν οι προσπάθειες εισαγωγής λαθραίων προϊόντων από τον Προμαχώνα Σερρών

Οι συλλήψεις είναι καθημερινές.

 

Συνελήφθησαν χθες στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, συνολικά 4 άτομα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα, συνελήφθησαν: 
 
Ένας 46χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς σε όχημα που οδηγούσε διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει 132 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 
 
Ένας 29χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα 106 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 
 
Ένας 33χρονος ημεδαπός, καθώς σε όχημα που οδηγούσε διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει 28 φιάλες με 19,6 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 
 
Ένας 44χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα 9 φιάλες με συνολικά 15,2 λίτρα αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.