Στη Θεσσαλονίκη ο νεότερος πρόεδρος των ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας

Στη Θεσσαλονίκη ο νεότερος πρόεδρος των ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας

Ανακοινώθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας για τους 66 νέους προέδρους στις Νομαρχιακές Διοικούσες Επιτροπές (ΝΟΔΕ). Ο νεότερος ηλικιακά πρόεδρος των ΝΟΔΕ βγήκε στη Θεσσαλονίκη και μιλάει στο Seleo.gr.

 

Χθες, Κυριακή 13 Μαϊού, πραγματοποιήθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για τις Νομαρχιακές  Διοικούσες Επιτροπές (ΝΟΔΕ) και τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις (ΔΗΜΤΟ).

Ο νεότερος ηλικιακά πρόεδρος ΝΟΔΕ της ΝΔ είναι ο Διονύσης Μανωλόπουλος, που αναλαμβάνει την Νομαρχιακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνοντας 586 ψήφους έναντι 252 του συνυποψηφίου του, Δημήτρη Βασιλειάδη. Ο Διονύσης Μανωλόπουλος είναι 33 ετών και είναι επίσημα ο νεότερος πρόεδρος των ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας. 

«Είναι τιμητικό που μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους, με την ψήφο τους. Για εμένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία, καθώς δεν σχετίζεται πάντα με άλλα χαρίσματα που μπορεί να έχεις.Θα προσπαθήσω για το καλύτερο και πιστεύω πως θα έχουμε πολύ καλή πορεία» δηλώνει στο Seleo o νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, Διονύσης Μανωλόπουλος. 

Στόχος του 33χρονου, είναι να έρθει σε επαφή και με νέους ψηφοφόρους της ΝΔ, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στην δυτική Θεσσαλονίκη. Όσο για την δυτική Θεσσαλονίκη, ο ίδιος πιστεύει πως θα εξελιχθεί ραγδαία τα επόμενα χρόνια. «Η δυτική Θεσσαλονίκη έχει πολλές προοπτικές και πιστεύω πως μέσα στην επόμενη δεκαετία θα εξελιχθεί σε επίκεντρο της οικονομίας για την πόλη» αναφέρει.

Ο Διονύσης Μανωλόπουλος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων στο ΠΑΜΑΚ, με μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις. Ο ίδιος, ασχολείται με τα κοινά από τα 16 του και έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης.