Αιχμηρή απάντηση του ΟΑΣΘ στον Γιάννη Μπουτάρη για τα δρομολόγια των λεωφορείων το Μεγάλο Σάββατο

Αιχμηρή απάντηση του ΟΑΣΘ στον Γιάννη Μπουτάρη για τα δρομολόγια των λεωφορείων το Μεγάλο Σάββατο

Στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη απαντά η διοίκηση του ΟΑΣΘ, σχετικά με τα σχόλια του δημάρχου στο twitter, για την απόφαση  να σταματήσουν νωρίτερα τα δρομολόγια των λεωφορείων το Μεγάλο Σάββατο.

Ο Γιάννης Μπουτάρης -προ ημερών- σε ανάρτησή του στο twitter τόνισε πως,  είναι «αδιανόητο εν έτει 2018 να αναζητείται το δημόσιο αγαθό της συγκοινωνίας. Ο ΟΑΣΘ "τραβά χειρόφρενο" στις 22:00 "ακινητοποιώντας" παράλληλα Θεσσαλονικείς, τουρίστες και εργαζόμενους». Η διοίκηση του ΟΑΣΘ σε ανακοίνωση της, κάνει λόγο πως, τα δρομολόγια των λεωφορείων σταματούν πριν από τα μεσάνυχτα από το 1957. Παράλληλα, καλεί τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης «το επόμενο ''τιτίβισμά'' του να είναι για τις λεωφορειολωρίδες και τα μέτρα που είχε υποσχεθεί ότι θα λάβει ο δήμος Θεσσαλονίκης».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση - απάντηση του ΟΑΣΘ:

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, πριν από λίγους μήνες… ανακάλυψε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά από σχεδόν οχτώ χρόνια θητείας στη θέση του δημάρχου, επίσης «ανακάλυψε» ότι το Μ. Σάββατο τα δρομολόγια του Ο.Α.Σ.Θ. σταματούν πριν από τα μεσάνυχτα, γεγονός που συμβαίνει αδιαλείπτως από το 1957 έως σήμερα. Αρχίζει σιγά – σιγά να μαθαίνει την πόλη… Θα του προτείναμε το επόμενο «τιτίβισμά» του να είναι για τις λεωφορειολωρίδες και τα μέτρα που είχε υποσχεθεί ότι θα λάβει ο δήμος Θεσσαλονίκης. Σιγά – σιγά μαθαίνει…Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.