Αύριο το 2ο Run in Lagadas

Αύριο το 2ο Run in Lagadas

Αγώνα αντοχής πόλης σε δημόσιο δρόμο απόστασης 10 χιλιομέτρων, με την επωνυμία το «10άρι του Λαγκαδά» - “2ο Run in Lagadas”,

διοργανώνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά σε συνεργασία με τον Δήμο Λαγκαδά και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε ανάμνηση της διπλής απελευθέρωσης της πόλης του Λαγκαδά (27η Οκτωβρίου 1912 από τον τουρκικό ζυγό και 27η Οκτωβρίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής). Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και δυο παράλληλοι αγώνες αποστάσεων 5 χιλιομέτρων και 1 χιλιομέτρου.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Εκκίνηση – Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά ...... πορεία – στους δρόμους της πόλης του Λαγκαδά ...... Τερματισμός – Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά

ΑΓΩΝΕΣ

Α. Δρόμος σε δημόσια οδό 10km με την επωνυμία ¨το 10άρι του Λαγκαδά¨

- Απόσταση 10.000m

- Ώρα εκκίνησης: 11:45 από την κεντρική πλατεία Λαγκαδά - Τρόπος κάλυψης απόστασης: τρέξιμο

- Χρονικό όριο κάλυψης απόστασης: 100min

- Διαδρομή: ΕΚΚΙΝΗΣΗ από την Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, στα Φανάρια της εισόδου της Πόλης αριστερά επί της Αχιλλέως Τζελίλη, στα Φανάρια Λουτρών – Κέντρου Υγείας δεξιά επί της Λουτρών με κατεύθυνση για Λουτρά Λαγκαδά, πλατεία Λουτρών Λαγκαδά αριστερά προς παρκινγκ Λουτρών, αναστροφή με κατεύθυνση προς πλατεία Λουτρών και ευθεία επί της Λουτρών, στο ύψος της Κεντρικής Πλατείας Λαγκαδά δεξιά επί της Γκόσιου, δεξιά επί της Βασιλέως Αλεξάνδρου, αριστερά επί της οδού Λαγκαδά – Σοχού, αριστερά επί της οδού για Λύκεια Λαγκαδά, ευθεία επί της Νίκης, αριστερά επί της Παπακυριαζή, δεξιά επί της Κασσάνδρου, αριστερά επί της Κων. Ασίκη, αριστερά επί της Μάρκου Μπότσαρη, δεξιά επί της 27ης Οκτωβρίου, αριστερά επί της Κωσταντήλα, ευθεία επί της Σταύρου Μπαρέτη και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ στην Κεντρική Πλατεία. (Συνημμένα η διαδρομή των 10km)

- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά & ενήλικες γεννημένοι το 2002 και μεγαλύτεροι

- Όριο συμμετοχών του δρόμου 10.000m έως 200 αθλητές -τριες

 Χιλιομετρικές ενδείξεις θα υπάρχουν στο 1o, 2o, 4o, 6o και 8o km. Στην εκκίνηση και τον τερματισμό θα υπάρχουν διαθέσιμα νερό και ισοτονικά. Κατά μήκος της διαδρομής των 10km θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των δρομέων στο 4ο km και στο 7ο km που θα διατίθενται νερό και ισοτονικά. Κατά την διάρκεια του αγώνα εκτός των εθελοντών πολιτών και φορέων που θα βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή θα υπάρχει παρουσία ασθενοφόρου και ιατρού.

Β. Δρόμος σε Δημόσια οδό 5km με την επωνυμία 5km run for all

- Απόσταση 5.000m

- Ώρα εκκίνησης: 12:35 από την κεντρική πλατεία Λαγκαδά - Τρόπος κάλυψης απόστασης: τρέξιμο

- Χρονικό όριο κάλυψης απόστασης : 50 min

- Διαδρομή: ΕΚΚΙΝΗΣΗ από την Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, στα Φανάρια της εισόδου της Πόλης ανοιχτά αριστερά επί της Αχιλλέως Τζελίλη, στην γωνιά του Στρατοπέδου Μπαρέτη δεξιά προς Δημοτικό Στάδιο Λαγκαδά και μετά από 70m αριστερά για Αχιλλέως Τζελίλη, στα Φανάρια Λουτρών – Κέντρου Υγείας ευθεία επί της οδού Λαγκαδά – Σοχού, αριστερά επί της οδού για Λύκεια Λαγκαδά, ευθεία επί της Νίκης, αριστερά επί της Παπακυριαζή, δεξιά επί της Κασσάνδρου, αριστερά επί της Κων. Ασίκη, αριστερά επί της Μάρκου Μπότσαρη, δεξιά επί της 27ης Οκτωβρίου, αριστερά επί της Κωσταντήλα, ευθεία επί της Σταύρου Μπαρέτη και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ στην Κεντρική Πλατεία. (Συνημμένα η διαδρομή των 5km)

- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά & ενήλικες γεννημένοι από το 2005 και μεγαλύτεροι

- Όριο συμμετοχών δρόμου 5.000m έως 200 αθλητές-τριες

 Χιλιομετρικές ενδείξεις θα υπάρχουν στο 1o, 2o, 3o και 4o km. Στην εκκίνηση και τον τερματισμό θα υπάρχουν διαθέσιμα νερό και χυμοί. Κατά την διάρκεια του αγώνα εκτός των εθελοντών πολιτών και φορέων που θα βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή θα υπάρχει παρουσία ασθενοφόρου και ιατρού.

Γ. Δρόμος σε δημόσια οδό 1km με την επωνυμία 1km run & walk for all

- Απόσταση 1.000m

- Ώρα εκκίνησης: 12:55 από την κεντρική πλατεία Λαγκαδά - Τρόπος κάλυψης απόστασης: τρέξιμο και βάδισμα

- Χρονικό όριο κάλυψης απόστασης: 15 min

- Διαδρομή: ΕΚΚΙΝΗΣΗ από την Κεντρική Πλατεία επί της Μεγ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, αριστερά επί της Μακεδονίας, αριστερά επί της Τσακμάνη, ευθεία επι της Βαρβαλιού, αριστερά επί της Χρυσοστόμου Σμύρνης, αριστερά επί της Σταύρου Μπαρέτη και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ στην Κεντρική Πλατεία. (Συνημμένα η διαδρομή των 1km).

- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά & ενήλικες γεννημένοι από το 2011 και μεγαλύτεροι.

- Όριο συμμετοχών δρόμου 1000m έως 600 παιδιά και ενήλικες.

 Στην εκκίνηση και τον τερματισμό θα υπάρχουν διαθέσιμα νερό και xυμοί. Κατά την διάρκεια του αγώνα εκτός των εθελοντών πολιτών και φορέων που θα βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή θα υπάρχει παρουσία ασθενοφόρου και ιατρού.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων των 5 και 10km καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία χρονομέτρησης. Τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα μετά τον τερματισμό και τα επίσημα θα δημοσιευθούν τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.