Ξεκινούν οι εκπτώσεις - Καμπάνιες και γιορτές για την ενίσχυση των περιφερειακών αγορών της Θεσσαλονίκης

Ξεκινούν οι εκπτώσεις - Καμπάνιες και γιορτές για την ενίσχυση των περιφερειακών αγορών της Θεσσαλονίκης

Η ενίσχυση των περιφερειακών αγορών με διάφορες καμπάνιες και γιορτές αγοράς αποτελεί βασικό στόχο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης το επόμενο διάστημα, καθώς ξεκινούν και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στις αρχές Νοεμβρίου, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου, Πάνος Μενεξόπουλος, στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, « Πρακτορείο 104,9 fm».
 
Ο κ. Μενεξόπουλος είπε ότι « θα γίνουν διάφορες ενέργειες με στόχο να ενισχυθούν οι περιφερειακές αγορές και όχι μόνο τα καταστήματα στο κέντρο, καθώς από 1-10 Νοεμβρίου είναι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις και ο εμπορικός κόσμος προσδοκά το καλύτερο».
 
Ο ίδιος ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι «τα καθαρά κέρδη είναι μικρά για τους εμπόρους, οι ανάγκες του καταναλωτή έχουν αλλάξει, αγοράζει τα απαραίτητα και όχι περιττά είδη και στρέφεται κυρίως προς τα ενδύματα και τα υποδήματα».
 
 Ο κ. Μενεξόπουλος δήλωσε ότι « η κάρτα αγορών υφίσταται αλλά δεν λειτούργησε γιατί δεν είμαστε και πολύ δεκτικοί στις νέες τεχνολογίες, υπάρχει μια δυναμική που δεν την εκμεταλλευόμαστε στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη δράση ». Ο γενικός γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης επισήμανε ότι οι επισκέπτες των γειτονικών νομών ενισχύουν πολύ την αγορά της Θεσσαλονίκης, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα και η πόλη μπορεί να γίνει weekend destination.
 
 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.