Κατέβασαν ΠΑΟΚτσήδες από το τρένο πριν ξεκινήσουν από Θεσσαλονίκη για Αθήνα

Κατέβασαν ΠΑΟΚτσήδες από το τρένο πριν ξεκινήσουν από Θεσσαλονίκη για Αθήνα

Οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλησαν να κατέβουν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, ωστόσο υπήρχαν προβλήματα στο σταθμό των τρένων στη Θεσσαλονίκη.

 

Τα ξημερώματα, περίπου 150 οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτασαν στο σταθμό του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, για να επιβιβαστούν στο τρένο και να πάνε Αθήνα για τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, μόνο 50 άτομα κατάφεραν να ταξιδέψουν ως την Αθήνα, καθώς οι ελεγχτές του ΟΣΕ, κατέβασαν τους οπαδούς από το τρένο. Για το περιστατικό υπάρχουν δυο εκδοχές, μια του ΟΣΕ και με των οπαδών.

Υπάλληλοι του ΟΣΕ, υποστήριξαν στις αρχές πως πολλοί οπαδοί δεν είχαν εισιτήριο και άλλοι είχαν κόψει εισιτήριο για κοντινούς περιορισμούς, όπως το Πλατύ, ώστε να πληρώσουν λιγότερα χρήματα. Εφόσον, κατέβασαν τους οπαδούς που δεν είχαν εισιτήριο για Αθήνα, το περιστατικό έληξε εκεί, σύμφωνα με τον ΟΣΕ.

Την ίδια ώρα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, υποστηρίζουν πως οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ δεν επέτρεψαν στους ΠΑΟΚτσήδες, που δεν είχαν εισιτήρια, να πλησιάσουν στα γκισέ για να προμηθευτούν. Επίσης, οι οπαδοί υποστηρίζουν πως στην συνέχεια, τους απαγόρευσαν να πλησιάσουν στο χώρο επιβίβασης των τρένων, με την βοήθεια των ΜΑΤ.

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.