Ο Γιάννης Βαρδής κατά δήμου της Θεσσαλονίκης: «Η συναυλία αυτή δεν μπορεί να γίνει»

Ο Γιάννης Βαρδής κατά δήμου της Θεσσαλονίκης: «Η συναυλία αυτή δεν μπορεί να γίνει»

Μια συναυλία - αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή θέλησε να κάνει δήμος της Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να πάρει την άδεια από τον Γιάννη  Βαρδή, πράγμα που εξόργισε τον τραγουδιστή. 

 

Ο Τομέας Πολιτισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την «Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ» αποφάσισαν να κάνουν τη Κυριακή 19 Μαρτίου στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο μια συναυλία αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή. 

Στην είδηση αυτή, αντέδρασε ο Γιάννης Βαρδής, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο δεν ερωτήθηκε ποτέ, ώστε να παραχωρήσει την άδεια του για την συναυλία. Με δημοσίευση του στο facebook έκανε γνωστό πως επικοινώνησε με τον δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης, ζητώντας να μην γίνει η συναυλία και να σεβαστούν τα «θέλω» του. Σε περίπτωση που γίνει η συναυλία, σύμφωνα με τον ίδιο, «μόνο ασέβεια προς το όνομα μπορεί να σημαίνει και όχι τιμή».

Όπως είναι γνωστό, το έργο του μεγάλου και σπουδαίου τραγουδοποιού, Αντώνη Βαρδή, το διαχειρίζεται ο γιος του. Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, είχε δηλώσει πως το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα αφιερωμένη στον πατέρα του, με πολλούς τραγουδιστές που τραγούδησαν τραγούδια του.

Η δημοσίευση του στο facebook: 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.