Ο βουλευτής από τη Θεσσαλονίκη που πουλάει έπιπλα στη Philoxenia! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο βουλευτής από τη Θεσσαλονίκη που πουλάει έπιπλα στη Philoxenia! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί εδώ και δύο μήνες να έχει θέση στα έδρανα της βουλής όμως βρίσκει χρόνο να ασχολείται και με το επαγγελμά του. Μάλιστα αυτές τις ημέρες που είναι σε εξέλιξη η Philoxenia αφιερώνει ακόμα περισσότερο χρόνο στη δουλειά του αφού έχει στήσει σταντ σε αυτή και εκθέτει τα προϊόντα του. Εκεί τον συναντήσαμε με την κάμερα του seleo και μιλήσαμε για την δουλειά του, την πολιτική και τον ΠΑΟΚ

 

Ο Αριστείδης Φωκάς  εδώ και χρόνια ψήφιζε Βασίλη Λεβέντη και είχε αναπτύξει μια καλή επαφή μαζί του, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να κατέβει στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, όπως δηλώνει στο  Seleo. O βουλευτής, τον οποίον τον βρήκαμε στη Philoxenia σε περίπτερο της εταιρείας του, εξηγεί γιατί δεν παράτησε την δουλειά του, πως έχει αλλάξει η ζωή του ως βουλευτής και μιλάει για τα «ρουσφέτια» που του έχουν ζητήσει μέχρι στιγμής.

Ο Αριστείδης Φωκάς έχει δηλώσει εξ αρχής την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα. Στο Seleo μιλάει για τον ΠΑΟΚ και εμφανίζεται αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας και αναγνωρίζει την προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη.


 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.