Η απόλυτη λαμπάδα του Θεσσαλονικιού για το Πάσχα (ΦΩΤΟ)

Το Πάσχα πλησιάζει και πολλά είναι τα καταστήματα που έχουν αρχίσει να προμηθεύουν το κοινό της Θεσσαλονίκης με λαμπάδες. Η ποικιλια μεγάλη, ωστόσο εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ποια είναι η ιδανική λαμπάδα για τους Θεσσαλονικείς. 

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Φωτεινάκη

Η αγάπη των Θεσσαλονικιών για τον καφέ και για το φαγητό είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα. Αυτό το γεγονός εκμεταλλεύτηκε κατάστημα στην οδό Κομνηνών στο κέντρο της πόλης, το οποίο έχει ανεβάσει την διακόσμηση των λαμπάδων σε άλλο επίπεδο, καθώς εκεί θα βρείτε από λαμπάδα... σουβλάκι μέχρι πιτόγυρο και καφέδες.

labada 01

Με ένα ταμπελάκι που αναγράφει ταμπέλες με "στυλ", το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ήδη αρχίσει να ξεπουλάει, καθώς πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν κάτι ιδιαίτερο και χιουμοριστικό για να κρατήσουν στην εκκλησία.

labada 01

Οι τιμές των λαμπάδων κυμαίνονται από 12 έως και 15 ευρώ, ενώ όπως μας ενημέρωσε ο καταστηματάρχης είναι όλες χειροποίητες. Μάλιστα, εκτός από φραπέ, για τους πιο εκλεπτυσμένους, υπάρχει και η λαμπάδα φρέντο καπουτσίνο! Από το καλαμάκι μέχρι την κανέλα, είναι φτιάγμενες με τόση προσοχή στη λεπτομέρεια που αν δεν προσέξετε μπορεί να πιστέψετε πως πρόκειται για πραγματικούς καφέδες. 

labada 01

labada 01

labada 01

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.