Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Μπουγατσάν: Το γλυκό που έφερε κοντά τη Θεσσαλονίκη με το Παρίσι- Ρεπορτάζ του seleo(ΒΙΝΤΕΟ)

Μπουγάτσα ή κρουασάν; Ή μήπως και τα δύο; Το "μπουγατσάν" είναι το γλυκό που συνδυάζει την αγαπημένη διατροφική συνήθεια των Θεσσαλονικιών με την γαλλική κουζίνα. 

Ο Δημήτρης Κοπαράνης, σεφ και δημιουργός του "μπουγατσάν" μιλάει στο seleo και εξηγεί τι είναι ακριβώς το γλυκό που ήρθε να αλλάξει τον γαστρονομικό χάρτη της πόλης. 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.