Το Μega βγαίνει ζωντανά για την επίσκεψη Τσίπρα στη ΔΕΘ
  • Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 18:30
  • By
  • ΜΜΕ

Το Μega βγαίνει ζωντανά για την επίσκεψη Τσίπρα στη ΔΕΘ

Δεν θα αφήσω το κανάλι να κλείσει, φέρεται να είπε στους εργαζόμενους του Mega ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης.

 

Επίσης, για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών ο μεγαλομέτοχος απάντησε ότι αν δεν προλάβουν τις προθεσμίες υπάρχει και plan Β, χωρίς να δώσει άλλα στοιχεία για τι πράγμα μιλάει.

Χωρίς τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας είναι εξαιρετικά δύσκολο έως ακατόρθωτο να λειτουργήσει ο τηλεοπτικός σταθμός. Ωστόσο, μπορεί μια θεματική άδεια να πέσει στο «τραπέζι»…Πριν από λίγο πάντως στο Μεγάλι Κανάλι υπήρξε νέα εξέλιξη καθώς 

Οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του Mega αποφάσισαν να μεταδώσουν αύριο ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Αποφάσισαν, επίσης να μεταδώσουν και την κυριακάτικη συνέντευξη Τύπου.

Είναι η πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο που θα παρακολουθήσουμε ζωντανό ενημερωτικό πρόγραμμα από το άλλοτε μεγάλο κανάλι και είναι φανερό ότι η απόφαση έχει σχέση με τη χθεσινή συνενάντηση με τον Γιάννης Βαρδινογιάννη, καθώς οι εκπρόσωποι των εργαζομεένων πήραν αισιόδοξα μηνύματα.

Είναι προφανές ότι το ίδιο θα συμβεί και το επόμενο Σαββαοκύριακο με την επίσκεψη του αρχηγού της αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Πηγή πληροφοριών: enimerosi24.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.