Αποκάλυψη! Πόσα λεφτά παίρνει ο Σάκης Τανιμανίδης για το Survivor! Θα πέσετε κάτω…
  • Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 21:07
  • By
  • ΜΜΕ

Αποκάλυψη! Πόσα λεφτά παίρνει ο Σάκης Τανιμανίδης για το Survivor! Θα πέσετε κάτω…

Σήμερα θα σας αποδείξω πόσο μάγκας είναι τελικά ο Τανιμανίδης που και τα πήρε χοντρά από τον ΣΚΑΙ και δεν τα «λέει» στο παιχνίδι και στον ΣΚΑΙ το φυσάνε και δεν κρυώνει… Σου λέει ο Θεσσαλονικιός

«Εκεί που με είχαν τσάμπα στον Alpha τώρα ήρθε η ώρα να τα οικονομήσω μία και καλή…». Εδώ θα σας ανοίξω μια παρένθεση, ο Τανιμανίδης για την δουλειά και τα νούμερα που έφερνε στον Alpha μαζί με τον άλλον τον πυροβολημένο τον Μαυρίδη, έπαιρναν ψίχουλα. Ψίχουλα κυριολεκτικά! Δηλαδή ντρέπομαι να σας αποκαλύψω το ποσό που καθάριζαν τελικά… Γατόνι όμως το καρντάσι, τώρα διαπραγματεύτηκε και σωστά και έξυπνα και σκληρά…από ότι μου λένε οι πηγές μου!

Λοιπόν, στο θέμα μας… Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει τουρισμό στον Άγιο Δομήνικο, «καθαρίζει» για κάθε επεισόδιο που προβάλει ο ΣΚΑΙ του Survivor, το ποσό των… 5.000 ευρώ! Δηλαδή όσα επεισόδια προβάλει ο ΣΚΑΙ στην τηλεόραση με το Survivor, ο Τανιμανίδης θα πάρει τα αντίστοιχα χρήματα… Υπολογίστε… Τέσσερα επεισόδια παίζει ο ΣΚΑΙ Survivor; 20.000 ευρώ ζεστά θα βάλει ο Τανιμανίδης στην τσέπη… Προσέξτε! Μιλάμε για πολύ μεγάλη οικονόμα! Διότι θα παιχτούν υπολογίζω στα 25 επεισόδια που σημαίνει τάλιρο και επεισόδιο άρα… 125.000 ευρώ παρακαλώ, για 5 μήνες και έρχεται και ένα κερασάκι που είναι τα έξοδα αποστολής, εκτός έδρας κλπ, που βγαίνει ένα έξτρα μπατζετάκι γύρω στις 30.000€. Άρα με λίγα λόγια το καρντάσι θα βγάλει σε 5 μήνες όσα δεν έβγαλε όλες τις χρονιές στον Alpha και όλες τις χρονιές που δούλευε ΕΡΤ. Όσο για τους διάσημους και λοιπά, δείτε εδώ πόσα παίρνουν την εβδομάδα!

Youweekly.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.