Η «οδύσσεια» ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης  (ΦΩΤΟ)

Η «οδύσσεια» ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Όσον γνωστόν κατά καιρούς στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας έχουμε απίστευτα περιστατικά με παρκαρισμένα αυτοκίνητα, αλλά και τροχαίες παραβάσεις , όπου οι οδηγοί δεν παίρνουν υπόψιν τους τις πινακίδες.
Μία καταγγελία ήρθε στο seleo, όπου σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αναγνώστης, « αυτοκίνητο ανηφορίζει την οδό Ανδρέα Κάλβου, παράνομα καθώς είναι μονόδρομος, και συναντά στο τέλος του δρόμου ένα ασθενοφόρο, δεν ανοίγει στο ασθενοφόρο το δρόμο ως όφειλε κάνοντας πίσω, αντιθέτως το αναγκάζει να βγει κάθετα στην Αγίου Δημητρίου για να περάσει».
 
Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία του αναγνώστη:
 
Το περιστατικό που σας περιγράφω έλαβε χώρα την Παρασκευή 15/9/17.
Το άσπρο αυτοκίνητο ανηφορίζει την οδό Ανδρέα Κάλβου, παράνομα καθώς είναι μονόδρομος,και συναντά στο τέλος του δρόμου ένα ασθενοφόρο,δεν ανοίγει στο ασθενοφόρο το δρόμο ως όφειλε κάνοντας πίσω, αντιθέτως το αναγκάζει να βγει κάθετα στην Αγίου Δημητρίου για να περάσει. Σαν να μην έφτανε αυτό, στρίβει αριστερά στην Αγίου Δημητρίου, φτάνοντας την ανευθυνότητά του σε άλλα επίπεδα. Επιπλέον στη φώτο_3 έρχεται ένα τρίτο όχημα τό οποίο θέλει να στρίψει στην Κάλβου, δεν δίνει σημασία στο ασθενοφόρο, και χώνεται μπροστά του για να περάσει.
 
Δείτε τις φωτογραφίες που συνοδεύουν την καταγγελία:
 
5thessaloniki kataggelia asthenoforo
4thessaloniki kataggelia asthenoforo
 
3thessaloniki kataggelia asthenoforo
2thessaloniki kataggelia asthenoforo
 
1thessaloniki kataggelia asthenoforo
 
 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.